Skip to main content

Με Γιάκομπ και Σολτάνι ο Ηρακλής

Τα χέρια του Μαρίνου Ουζουνίδη λύνουν οι επιστροφές των Ιάκομπ, Καρλίνιος και Σίσιτς. Σχήμα με Γιάκομπ και Σολτάνι έχει στο μυαλό του ο Εβρίτης τεχνικός. Εκτός οι Παπαστεριανός και Κομπαγιάσι.
Τα χέρια του Μαρίνου Ουζουνίδη λύνουν οι επιστροφές των Γιάκομπ, Καρλίνιος και Σίσιτς. Βέβαια, οι αλλαγές στη βασική ενδεκάδα του Ηρακλή για το ντέρμπι με τον Άρη σε καμία περίπτωση δε θα είναι πολλές. Κι αυτό διότι ήδη ο Μαρίνος Ουζουνίδης προσανατολίζεται να προβεί μόνο σε μία αλλαγή στην ενδεκάδα σε σχέση με την αναμέτρηση με την Ξάνθη, με τον Γιάκομπ να παίρνει τη θέση του Σζοτ και τον Σολτάνι να μετατίθεται αριστερά.

Στα πιτς για το ντέρμπι με τον Άρη θα παραμείνει ο Ντάιγκο Κομπαγιάσι. Ανέτοιμος για το παιχνίδι με τους «κίτρινους» και ο Μανώλης Παπαστεριανός.
Αναλυτικά οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή του Ηρακλή: Ελευθερόπουλος, Μπαντής, Κατσαμπής, Κυριαζής, Κατσικάς, Κανακούδης, Λίμα, Χοσέμι, Αραμπατζής, Ζοτ, Ηλιάδης, Μάρα, Καρλίνιος, Ρομάν, Γκαρσία, Ντάνι, Βέλλιος, Γιάκομπ, Σίσιτς, Σολτάνι.