Skip to main content

Με Γιάκομπ και Σολτάνι κόντρα στην Καβάλα

Ευχάριστα τα νέα για τον Μαρίνο Ουζουνίδη, καθώς οι Καρίμ Σολτάνι και Βίκτορας Γιάκομπ ανέβασαν επίπεδο στο ατομικό πρόγραμμά τους και αύριο θα μπουν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.
Ελαχιστοποιούνται τα προβλήματα τραυματισμών για τον προπονητή του Ηρακλή, ενόψει του αγώνα με την Καβάλα. Ο Ουζουνίδης θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Καρίμ Σολτάνι, Βίκτορας Γιάκομπ, Μίρνες Σίσιτς, αλλά και Μανώλη Παπαστεριανού.

Ο Γιάκομπ ανέβασε επίπεδα στο ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί, ξεπερνά τον διπλό τραυματισμό του και αύριο αναμένεται να περάσει σε ομαδική προπόνηση. Ανεβασμένα επίπεδα ατομικής προπόνησης και για τον Σολτάνι, ο οποίος από μέρα σε μέρα αναμένεται να επανέλθει με την ομάδα.

Δεν είναι σοβαρός ο τραυματισμός στο γόνατο για τον Παπαστεριανό. Ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και από αύριο αναμένεται να επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς. Ο Σίσιτς επανήλθε πλήρως, ενώ ο Ηλιάδης συνεχίζει το εντατικό ατομικό του πρόγραμμα.

Σύνθημα νίκης από Ουζουνίδη

Σύνθημα νίκης έδωσε ο τεχνικός του Ηρακλή, Μαρίνος Ουζουνίδης, σε ομιλία προς τους ποδοσφαιριστές του «Γηραιού», όπου τόνισε πως η πρώτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα δημιουργεί υποχρεώσεις για την συνέχεια.

«Όταν είσαι πρώτος, δεν σταματάς. Εχεις το γκάζι κολλημένο στο πάτωμα. Είναι σημαντικό που κατακτήσαμε επτά βαθμούς. Αυτό, όμως, έφτανε μέχρι το περασμένο Σάββατο. Τώρα ο στόχος είναι ακόμα τρεις βαθμοί για να πάμε στους δέκα Έχουμε την ηρεμία και την ψυχολογία για να μείνουμε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας και να τα καταφέρουμε. Πρέπει να δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά και αυτό είναι δεδομένο. Η πρώτη θέση δημιουργεί υποχρεώσεις και δική μας υποχρέωση είναι να συνεχίσουμε να παίρνουμε βαθμούς βελτιώνοντας παράλληλα την ποιότητα του παιχνιδιού και την εικόνα μας», είπε αρχικά ο 42χρονος προπονητής και στη συνέχεια τόνισε: «Πρέπει να κρατάμε περισσότερη ώρα την μπάλα στην κατοχή μας. Αυτό ήταν το πιο σημαντικό πρόβλημά μας στα προηγούμενα παιχνίδια και ένας από τους πιο σοβαρούς λόγους για τους οποίους δεν μπορέσαμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Το ότι είμαστε αποτελεσματικοί μας βοήθησε να πάρουμε τα αποτελέσματα, αλλά πρέπει να γίνουμε και καλύτεροι στο παιχνίδι μας. Η κατοχή της μπάλας είναι σημαντικός παράγοντας για να γίνει πιο γρήγορα η ομάδα ομοιογενές σύνολο, που είναι το ζητούμενο».