Skip to main content

Με Ελ Ζαρ στο Βέλγιο

Παρόντος του Ναμπίλ Ελ Ζαρ θα αναχωρήσει αύριο για το Βέλγιο η αποστολή του ΠΑΟΚ, για το ματς της Πέμπτης με την Κλαμπ Μπριζ. Αναλυτικά η αποστολή της ομάδας. Κρέσιτς: Μπορούμε να παλέψουμε για το Πρω
Παρόντος του Ναμπίλ Ελ Ζαρ θα αναχωρήσει αύριο για το Βέλγιο η αποστολή του ΠΑΟΚ, για το ματς της Πέμπτης με την Κλαμπ Μπριζ. Αναλυτικά η αποστολή της ομάδας. Στη Θεσσαλονίκη θα μείνουν ο τραυματίας Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, που συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα, ο Κριστιάνο Μοράες, που αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και θα υποβληθεί σε εξετάσεις, και ο τιμωρημένος Ανίς Μπουσαϊντί.
Η 20μελης αποστολή απαρτίζεται από τους Χαλκιά, Κρέσιτς, Σνάουτσνερ, Λίνο, Μαλεζά, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Ζουέλα, Σακελλαρίου, Βιτόλο, Γκαρσία, Ίβιτς, Φωτάκη, Κουτσιανικούλη, Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδη, Ελ Ζαρ, Φιλομένο, Παπάζογλου, Μπαλάφα.

Κρέσιτς: Μπορούμε να παλέψουμε για το Πρωτάθλημα

Για τους προσωπικούς του στόχους αλλά και εκείνους του ΠΑΟΚ μίλησε ο Ντάριο Κρέσιτς, τονίζοντας πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να πετύχει την πρόκριση στο Europa League, ενώ επισήμανε πως το πρωτάθλημα είναι εφικτός στόχος. Ο Κροάτης τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, που πλέον αγωνίζεται βασικός στην ομάδα μπροστά από τον Χαλκιά, μίλησε για τη δυνατότητα του ΠΑΟΚ να προχωρήσει ακόμη πιο μακριά στην Ευρώπη ενώ τόνισε πως θέλει να γίνεται καλύτερος συνεχώς. Ο Κρέσιτς πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και το Σάββατο κόντρα στην Τρίπολη κρατώντας ανέπαφη την εστία του ενώ δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» μπορεί να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κροάτης τερματοφύλακας του «Δικεφάλου»:

Για την ισοπαλία του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη:

"Γνωρίζαμε πριν από τον αγώνα ότι θα ήταν δύσκολος, καθώς είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα. Παρόλα αυτά, όμως, δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε καλή παρουσία και θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί. Στο 45λεπτο ήρθε η αποβολή του αντιπάλου παίκτη και εκεί έπρεπε να πιέσουμε περισσότερο αλλά δεν το κάναμε, δεν μπορέσαμε να αυξήσουμε την πίεσή μας. Νομίζω ότι απλά ήταν μια κακή παρένθεση και πως η ομάδα απλά βρέθηκε σε μια άσχημη ημέρα".

Για την ευρωπαϊκή πρόκληση που έχει μπροστά του ο ΠΑΟΚ:

"Πρέπει να αφήσουμε πίσω μας το παιχνίδι στην Τρίπολη. Κοιτάμε, πλέον, τον ευρωπαϊκό αγώνα με την Μπριζ. Θέλουμε να διακριθούμε και άλλο στην Ευρώπη. Ξέρουμε ότι όλα τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα. Νομίζω, όμως, ότι αν πιάσουμε την κορυφαία μας απόδοση, τότε μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η πρόκριση. Θεωρώ πως δεν υπάρχει φαβορί στον όμιλο. Από την άλλη δεν υπάρχει και κάποια ομάδα που μπορείς να πεις ότι είναι σίγουρα τελευταία. Εμείς θα κυνηγήσουμε τις δικές μας πιθανότητες πρόκρισης".

Για το παιχνίδι που έχει νιώσει τη μεγαλύτερη πίεση

"Στον αγώνα του Σαββάτου με τον Αστέρα ένιωσα την μεγαλύτερη πίεση".

Για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ

"Είμαι ικανοποιημένος με την απόδοσή μου αν αναλογιστεί κανείς πως δεν έπαιζα ένα ολόκληρο χρόνο και μου έλειπαν αγώνες. Προπονούμαι καθημερινά πολύ σκληρά για να γίνω ακόμη καλύτερος. Πάντα προσπαθώ για το καλύτερο. Και πέρυσι προσπάθησα αλλά δεν πήρα ευκαιρίες. Φέτος, είναι μια νέα σεζόν, με νέο προπονητή, περίμενα ότι θα μου δοθούν ευκαιρίες".

Για την πιθανότητα του ΠΑΟΚ να πάρει το πρωτάθλημα:

"Φυσικά και μπορούμε να παλέψουμε για το πρωτάθλημα. Όμως, το καλύτερο είναι να μην σκεφτόμαστε τόσο μελλοντικά. Να κοιτάμε πως θα κρατάμε τη συγκέντρωσή μας σε κάθε παιχνίδι και να τα δίνουμε όλα για τη νίκη".

Για τον Μουσλίμοβιτς:

"Είναι ένας σημαντικός ποδοσφαιριστής για την ομάδα μας και εύχομαι να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην ενεργό δράση".