Skip to main content

Με χαμηλές ταχύτητες η κυκλοφορία στη Βασ. Όλγας λόγω των έργων (φωτο)

Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στη Λεωφόρο Β. Όλγας, λόγω των εργασιών, διεξάγεται από τις ελεύθερες λωρίδες κυκλοφορίας.

Αυξημένη είναι η κίνηση στην οδό Βασ. Όλγας λόγω των έργων ασφαλτόστρωσης που πραγματοποιούνται από την περασμένη Δευτέρα.

Με χαμηλές ταχύτητες κινούνται το απόγευμα τα οχήματα από το ύψος της Μπότσαρη έως τη Βασ. Γεωργίου, από όπου στη συνέχεια κινούνται ομαλά.

Λόγω των εργασιών, έχει διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην λεωφορειολωρίδα και στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της Λεωφόρου Β.Όλγας, από τη συμβολή της με την οδό Π. Συνδίκα έως τη συμβολή της με την οδό Ιατρού Ζάννα.

Σύμφωνα με τις ρυθμίσεις, κατά τη διάρκεια των εργασιών θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη συμβολή της Λεωφόρου Β.Όλγας με τις οδούς Αγλαΐας Σχοινά, Αναλήψεως, Κομποθέκλας και Ιατρού Ζάννα. Η κυκλοφορία των οχημάτων στις προαναφερόμενες κάθετες οδούς θα διεξάγεται μέσω των οδών Ανδρούτσου, Αλεξανδρείας και Τραπεζούντος (παράλληλες της Λεωφόρου Β. Όλγας), στις οποίες θα τοποθετηθούν σημαιοφόροι για την διευκόλυνση της κυκλοφορίας(είσοδος- έξοδος παρόδιων ιδιοκτησιών).

Στη συγκεκριμένη Φάση των εργασιών η κίνηση των οχημάτων στην οδό Μάρκου Μπότσαρη θα διεξάγεται κανονικά.

Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στη Λεωφόρο Β. Όλγας θα διεξάγεται από τις ελεύθερες λωρίδες κυκλοφορίας (αριστερή και μεσαία).