Skip to main content

Με χαμηλές ταχύτητες η επιστροφή των εκδρομέων από τη Χαλκιδική (upd)

Καθυστερήσεις σημειώνονται επί της ΕΟ Μουδανίων - Θεσσαλονίκης, στο ύψος της Ηράκλειας και του Σχολαρίου, λόγω του μεγάλου όγκου οχημάτων

Με κυκλοφοριακά μικροπροβλήματα, ανά διαστήματα, πραγματοποιείται η επιστροφή στη Θεσσαλονίκη των εκδρομέων από τη Χαλκιδική.

Συγκεκριμένα, καθυστερήσεις σημειώνονται επί της ΕΟ Μουδανίων - Θεσσαλονίκης, στο ύψος της Ηράκλειας και του Σχολαρίου, λόγω του μεγάλου όγκου οχημάτων που εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο από τις δύο περιοχές. Ανά τακτά διαστήματα, στα συγκεκριμένα σημεία η κυκλοφορία διεξάγεται σημειωτόν, ενώ το ίδιο ισχύει και για την κατηφόρα της Καρδίας. Κανονικά πραγματοποιείται η κίνηση των οχημάτων σε Ποτίδαια, ενώ μικροκαθυστερήσεις σημειώνονται στο φανάρι Νικήτης, παρά την παρουσία τροχονόμου. Το πρόβλημα μεγέθυνε καραμπόλα που σημειώθηκε λίγο πριν τη διασταύρωση Σιθωνίας.

Προβλήματα εντοπίζονται και κατά την επιστροφή των Θεσσαλονικέων από την ΕΟ Πολυγύρου - Θεσσαλονίκης, στα Βασιλικά και στη Ραιδεστό, ενώ με δυσκολία διεξάγεται και η κίνηση από Ολυμπιάδα προς Σταυρό.

Παράλληλα, αυξημένη είναι η κίνηση των οχημάτων που διέρχονται από τα διόδια Μαλγάρων, με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, ωστόσο δεν σημειώνονται μεγάλες καθυστερήσεις. Στα διόδια Προφήτη, στην Εγνατία Οδό, οι μπάρες σηκώθηκαν για λίγα λεπτά, προκειμένου να αποσυμφορηθεί η κατάσταση με τα οχήματα που επιστρέφουν από Καβάλα.

Νωρίτερα το απόγευμα, ένα σκασμένο λάστιχο που βρισκόταν στο μέσον του δρόμου στην Περιφερειακή Οδό, στο ρεύμα προς δυτικά, δημιούργησε μιρκοπροβλήματα στην κυκλοφορία των αυτοκινήτων.

Πρώτη ενημέρωση: 16:44