Skip to main content

Με απουσίες η Ξάνθη, πάνοπλη η Λάρισα

Αποδεκατισμένη θα αναγκαστεί να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ η Skoda, μοναδικός απών ο Ταυλαρίδης για την ΑΕΛ κόντρα στην Κέρκυρα.
Κόντρα στην ομάδα που ποτέ του δεν έχει κρύψει πως αγαπά, θα αρχίσει τη νέα του προσπάθεια στον πάγκο της Ξάνθης ο Γιώργος Παράσχος. Οι ακρίτες υποδέχονται την Κυριακή τον ΠΑΟΚ και ο έμπειρος προπονητής σε αυτό το παιχνίδι αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Ούτε λίγο, ούτε πολύ θα απουσιάσουν από το συγκεκριμένο ματς έξι ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τους Θανάση Κωστούλα, Νέιθαν Έλλινγκτον, Ντιέγκο Κιντάνα (τραυματίες), Μανώλη Μπέρτο (τιμωρημένος), Πέτρο Μάνταλο και Σπύρο Βρονταρά.
Παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες στην Ξάνθη υπάρχει πίστη πως η ομάδα θα μπορέσει να πάρει ακόμα και τη νίκη απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Όσον αφορά την αποστολή, την οποία ανακοίνωσε ο Παράσχος μετά την σημερινή πρωινή προπόνηση, την αποτελούν οι: Ολουμπάγιο, Μπεκεμένγκα, Μπόατενγκ, Μπούγκα, Γκσπούρνινγκ, Τζάγκι, Κατόνγκο, Μαρσέλο, Γκλέισον Σάντος, Μάουρο Πόι, Στιούαρτ, Στρμπα, Βάλλας, Βασιλακάκης, Κομεσίδης, Λυμπερόπουλος, Σουάνης, Σταθάκης, Φλίσκας.

ΑΕΛ: Άπαντες παρόντες πλην Ταυλαρίδη

O Γιάννης Παπακώστας έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του, ενόψει Κέρκυρας, εκτός από τον τιμωρημένο Ταυλαρίδη.
Μετά τους Βελάσκο και Νταμπίζα, και ο Μακίνουα κατάφερε να προπονηθεί σήμερα κι έτσι ο τεχνικός της ΑΕΛ Γιάννης Παπακώστας έχει όλα τα βέλη στη φαρέτρα του.
Ο προπονητής της ομάδας του Κάμπου αναμένεται να παρατάξει τη Λάρισα με σύστημα 4-2-3-1. Ένα πιθανό αρχικό σχήμα θα το απαρτίζουν οι  Βιέρα, Βελάσκο, Νταμπίζας, Ταλ, Βενετίδης, Ρομέου, Γκέρεμι, Μπλάζεκ, Κανόμπιο, Μετίν και Κουζέν.
Τέλος, πρέπει να τονιστεί πως ο ισχυρός άνδρας της Λάρισας Κώστας Πηλαδάκης επέβλεψε σήμερα την πρόοδο των έργων στο νέο γήπεδο της ομάδας.