Skip to main content

Με απουσίες αλλά πίστη για τη νίκη

Με τους Πρίττα και Γκαρσία, αντί των τιμωρημένων Ναφτί και Φερναντέζ, κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Άρης. Πίστη για τη νίκη στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο. Καμίνι το Κλ. Βικελίδης.
Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ οδηγεί τον Άρη από νίκη σε νίκη και αυτό θα επιδιώξει να πετύχει και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, παρά το γεγονός ότι οι «κίτρινοι» έχουν σημαντικές απουσίες.

Ο Αργεντινός τεχνικός θα στερηθεί των υπηρεσιών του τιμωρημένου Ναφτί και του τραυματία Φερνάντες.

Η αποστολή του Άρη για το ματς με τον Παναθηναϊκό αποτελείται από τους εξής: Σηφάκης, Πέσκοβιτς, Πρίττας, Λαμπριάκος, Κουλουχέρης, Κάλβο, Κάμπορα, Νέτο, Αράνο, Ρονάλντο Γκιάρο, Νάτσο Γκαρσία, Χαβίτο, Νασούτι, Κόκε, Βαγγέλη, Τζόνσον, Αντού, Αραβίδης, Ρόβας και Πίτου Γκαρσία.
Εκτός αποστολής έμειναν επίσης ο ανέτοιμος Ντέιλι και οι Γραικός, Μπουγαίδης, Οικονομόπουλος, Πιοβεζάν.

Κι όσο για τους έντεκα με τους οποίους προτίθεται να ξεκινήσει ο Κούπερ στο αγαπημένο του 4-4-2 θα είναι ο Σηφάκης κάτω από τα δοκάρια με τους Γκιάρο και Νασούτι στο κέντρο της άμυνας, τον Νέτο στα δεξιά και τον Αράνο στα αριστερά. Στα χαφ της μεσαίας γραμμής θα βρίσκονται οι Πρίττας και Γκαρσία με τον Κάλβο στα αριστερά και τον Χαβίτο στα δεξιά. Επιθετικό δίδυμο θα είναι οι Κόκε και Κάμπορα.