Skip to main content

H πρώτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου με τη Γούλα πρόεδρο

Στο προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου κάθονται τρεις γυναίκες με πρόεδρο την Καλυψώ Γούλα - Για πρώτη φορά στα έδρανα του σώματος ο Αβραμόπουλος.

Σχεδόν ένα μήνα μετά τις αλλαγές στις οποίες προχώρησε ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο, υπό τη νέα σύνθεσή του.

Στο προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου κάθονται τρεις γυναίκες με πρόεδρο την Καλυψώ Γούλα. Για πρώτη φορά μετά από 6,5 χρόνια διοίκησης Μπουτάρη, ο πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Παναγιώτης Αβραμόπουλος κάθεται στα έδρανα του Σώματος.

Αλλαγές υπήρξαν και στις θέσεις των αντιδημάρχων, όπου στα έδρανά τους κάθονται πλέον και η αντιδήμαρχος Αστικής Ανθεκτικότητας Λίνα Λιάκου και ο αντιδήμαρχος Κοινωνίας των Πολιτών Νίκος Φωτίου. Στις θέσεις των δημοτικών συμβούλων παραμένει ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού Γιώργος Δημαρέλος, ενώ εκεί μεταφέρθηκε ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Πέτρος Λεκάκης.

Η πρώτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου πραγματοποιείται παρουσία δεκάδων συμβασιούχων, οι οποίοι πραγματοποιούν παράσταση διαμαρτυρίας.

Κατά την έναρξη της συνεδρίασης η κ. Γούλα ανακοίνωσε ότι συνάντησε τους επικεφαλής των παρατάξεων καθώς και πως θα προχωρήσει στη συγκρότηση διαπαραταξιακής για θέματα λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου.