Skip to main content

Με αυξημένες νεφώσεις ο καιρός σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη, καθώς θα σχηματιστούν ομίχλες τις πρωινές ώρες - Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ

Νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά και την ανατολική νησιωτική χώρα, προβλέπει η ΕΜΥ για σήμερα Τρίτη.

Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη με ομίχλες το πρωί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις, στα 6 και τοπικά 7 μποφόρ, στα δυτικά και νότια πελάγη.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη, καθώς θα σχηματιστούν ομίχλες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 ως 9 βαθμούς Κελσίου.

Σε Μακεδονία και Θράκη θα σχηματιστούν λίγες νεφώσεις, ενώ θα υπάρξουν κατά τόπους αυξημένες με τοπικές βροχές ή χιονόνερο τις πρώτες πρωινές ώρες στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη ορατότητα με ομίχλες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία δυτικοί, νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 9 βαθμούς Κελσίου. Στη Δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.