Skip to main content

Με 111,05 εκατ.μηνύματα είπαν «Χρόνια Πολλά» οι συνδρομητές της Wind

Την Πρωτοχρονιά εστάλησαν 22,6 εκατ.μηνύματα μέσω του δικτύου της Wind αυξημένα κατά 11% σε σύγκριση με την Πρωτοχρονιά του 2009,

Συνολικά 111,05 εκατ. μηνύματα εστάλησαν μέσω της Wind το διάστημα από τις 24 Δεκεμβρίου  2009 έως και την 1η Ιανουαρίου 2010, παρουσιάζοντας αύξηση 15,3% σε σχέση με πέρσι. Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωσή της εταιρίας, οι σημαντικά αυξημένες ανάγκες επικοινωνίας των συνδρομητών της Wind διεκπεραιώθηκαν με απόλυτη επιτυχία τόσο από το δίκτυο κινητής όσο και από το δίκτυο της σταθερής τηλεφωνίας της εταιρίας, όπως κάθε χρονιά.

 

Συγκεκριμένα τα Χριστούγεννα εστάλησαν 13,5 εκατ. μηνύματα, αυξημένα κατά 17% σε σύγκριση με πέρσι ενώ αν συγκρίνει κανείς τη μέρα των Χριστουγέννων με μια τυπική μέρα του χρόνου, η αύξηση της υπηρεσίας ξεπερνά το 63%.                     


Την Πρωτοχρονιά εστάλησαν 22,6 εκατ. μηνύματα, αυξημένα κατά 11% σε σύγκριση με την πρωτοχρονιά του 2009. Αξίζει να σημειωθεί ότι μόνο τις τρεις πρώτες ώρες του   2010 οι συνδρομητές της Wind έστειλαν 7,4 εκατ. μηνύματα, ενώ αν συγκρίνει κανείς τη μέρα της Πρωτοχρονιάς με μια τυπική μέρα του χρόνου, η αύξηση της υπηρεσίας ξεπερνά το 140%.
 
Σημειώνεται ότι μόνο κατά την διάρκεια των τριών πρώτων ωρών του 2010 πραγματοποιήθηκαν  5,3 εκατ. κλήσεις φωνής από τους συνδρομητές της WIND (ετήσια αύξηση περ.9%).
 
Σταθερή Τηλεφωνία
  
 
Στο διάστημα από 24/12 ως και 1/1 το ιδιόκτητο δίκτυο σταθερής τηλεφωνίας της εταιρείας διεκπεραίωσε με επιτυχία  46 εκατ. λεπτών ομιλίας  προς σταθερά και κινητά δίκτυα εντός και εκτός Ελλάδος.  
 
Η συνδρομή του τεχνικού προσωπικού της εταιρίας για την επιτυχή λειτουργία του δικτύου κατά τις ημέρες των εορτών ήταν σημαντική. Ο συντονισμός γινόταν από το Εθνικό Κέντρο Διαχείρισης & Ελέγχου Δικτύου της Wind, που βρίσκεται στην Λ. Αθηνών, όπου το εξειδικευμένο προσωπικό του είχε άμεση εικόνα για την λειτουργία όλων των συστημάτων του δικτύου σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.