Skip to main content

Μαζί με 2.000 μικρούς δρομείς στον ημιμαραθώνιο ο Μπάρμπα-Στάθης(φωτο)

Η εταιρεία Μπάρμπα-Στάθης μετέδωσε το μήνυμα ότι άσκηση και υγιεινή διατροφή πάνε μαζί και μοίρασε στα παιδιά μετάλλια συμμετοχής και δώρα.

Δύο χιλιάδες μικροί δρομείς έτρεξαν στον χθεσινό Παιδικό Αγώνα Δρόμου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» ντυμένοι στα χρώματα της εταιρείας Μπάρμπα-Στάθης.

H εταιρεία Μπάρμπα-Στάθης, ως χορηγός για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, μετέδωσε και φέτος μαζί με δύο χιλιάδες παιδιά το μήνυμα ότι άσκηση και υγιεινή διατροφή πάνε μαζί ενώ μοίρασε στους μικρούς αθλητές μετάλλιο της συμμετοχής τους, καθώς και ένα σακίδιο με τον έπαινο, αναμνηστικά δώρα και μία ειδική έκδοση για τη θρεπτική αξία των λαχανικών.

Παράλληλα, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το περίπτερο της εταιρείας και να φωτογραφηθούν με τα μετάλλια και τα αγαπημένα τους πρόσωπα στα ειδικά διαμορφωμένα photobooths, παίρνοντας αναμνηστικές φωτογραφίες.

Η Μπάρμπα-Στάθης θέλησε να εμφυσήσει στα παιδιά τις αξίες της θρεπτικής διατροφής, της άσκησης και του υγιεινού τρόπου ζωής ενώ, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας, θα συνεχίσει να υποστηρίζει με συνέπεια σημαντικές αθλητικές δράσεις που προάγουν τις αξίες αυτές.

Σημειώνεται ότι αρωγοί στην προσπάθεια της εταιρίας για την προώθηση των αξιών της σωστής διατροφής και του αθλητισμού είναι και οι ίδιοι οι εργαζόμενοί της, οι οποίοι με τη συμμετοχή τους στους αγώνες των 5 και 10 χιλιομέτρων στήριξαν έμπρακτα το εταιρικό όραμα και ανέδειξαν τις αξίες του.