Skip to main content

Μαξίμου: Η ΝΔ ελπίζει σε αποσταθεροποίηση από ανθρώπους του υποκόσμου

Το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού κάνει λόγο για μεθοδευμένη στοχοποίηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας «γύρω από τη βρώμικη υπόθεση του Noor1».

Επίθεση στη ΝΔ ότι εναποθέτει όλες τις ελπίδες της για πολιτική αποσταθεροποίηση σε ανθρώπους του υποκόσμου και ισχυρά επιχειρηματικά συμφέροντα, εξαπέλυσε το Μαξίμου, κάνοντας λόγο για μεθοδευμένη στοχοποίηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου.

«Η Ν.Δ. αφού για μία ακόμη φορά διαψεύσθηκαν οι ελπίδες της να μην πετύχει η κυβέρνηση θετική συμφωνία για την ελάφρυνση του χρέους και να μην κλείσει η αξιολόγηση, τώρα εναποθέτει όλες τις ελπίδες της για πολιτική αποσταθεροποίηση σε ανθρώπους του υποκόσμου και ισχυρά επιχειρηματικά συμφέροντα», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Κάνει λόγο για μεθοδευμένη στοχοποίηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου «γύρω από τη βρώμικη υπόθεση του Noor1, που οψίμως ανακάλυψε και όχι όταν οι βασικοί μάρτυρες έπεφταν ο ένας μετά τον άλλον νεκροί».

Καλεί τον κ. Μητσοτάκη και τη ΝΔ να απαντήσουν ευθέως:

1. Γιατί ακριβώς κατηγορούν τον υπουργό Άμυνας;

2. Εναντίον ποιου στρέφεται η υποτιθέμενη σκευωρία για την οποία κάνουν λόγο στη ΝΔ;

3. Γιατί δεν μιλάνε ανοιχτά; Γιατί δε λένε ονόματα;

4. Υπάρχει μήπως συγκεκριμένος επιχειρηματίας που φέρεται να εμπλέκεται και να θίγεται;

5. Μήπως τελικά η Ν.Δ. του κ. Μητσοτάκη, αντ’ αυτού ή κατ’ εντολήν του, εκτελεί συμβόλαιο πολιτικής εξόντωσης του υπουργού, που έπραξε το μεγάλο ατόπημα να προτρέψει όποιον ισχυρίζεται ότι έχει στοιχεία, να απευθυνθεί στη Δικαιοσύνη;

Προκαλεί μάλιστα τον κ. Μητσοτάκη και τη Ν.Δ. να καταθέσουν άμεσα πρόταση μομφής εναντίον του Υπουργού Άμυνας, «αντί να την επικαλούνται υπογείως και μετά να ανασκευάζουν».

«Στη Βουλή άλλωστε, δεν θα μπορέσουν να συνεχίσουν με ένοχες σιωπές και μισόλογα. Θα υποχρεωθούν να μιλήσουν με ονόματα, ώστε να πληροφορηθεί και ο ελληνικός λαός», καταλήγει.