Skip to main content

Μαξίμου σε Μητσοτάκη: Θυμάται τη βία μόνο στις εισβολές του Ρουβίκωνα

Το Μαξίμου κατηγορεί τον αρχηγό της ΝΔ πως «δεν τόλμησε να διαγράψει τον κ. Καμπόσο» για τις δηλώσεις του σχετικά με την επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη.

Πυρά κατά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαπέλυσε το Μαξίμου με αφορμή τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για την επίθεση που δέχθηκε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.

«Ο κ. Μητσοτάκης καταδικάζει τη βία από όπου και αν προέρχεται, αρκεί να μην προέρχεται από την ακροδεξιά» αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού κατηγορώντας τον πρόεδρο της ΝΔ πως «δεν τόλμησε καν να διαγράψει τον κ. Καμπόσο, που είπε για τη φασιστική επίθεση στον Γ. Μπουτάρη πως "αυτά παθαίνουν οι προδότες"».

«Με Σαμαρά, Γεωργιάδη και Βορίδη καταλαβαίνουμε τη δύσκολη θέση του κ. Μητσοτάκη» συνεχίζει το Μαξίμου και τον κατηγορεί πως θυμάται τη βία μόνο κάθε φορά που ο Ρουβίκωνας προβαίνει σε «παραβατικές και προφανώς καταδικαστέες πράξεις».

«Δεν μας κάνει εντύπωση όμως. Είναι ο άνθρωπος που δήλωνε πως "η βία στην Ελλάδα προέρχεται αποκλειστικά από την Αριστερά"» καταλήγει η ανακοίνωση.