Skip to main content

Μαξίμου προς Μητσοτάκη: Αν έχεις σαφή θέση για την ΠΓΔΜ πες την

Άλλα προτείνει ο αντιπρόεδρός του και άλλα η αδελφή του και πρώην υπουργός Εξωτερικών, ανταπαντά το γραφείο του πρωθυπουργού

Αν ο κ. Μητσοτάκης έχει σαφή θέση για το ονοματολογικό, καλό θα ήταν να τη γνωστοποιήσει στον ελληνικό λαό, αναφέρει το γραφείο του πρωθυπουργού σε σχόλιό του για τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο «Βήμα», στην οποία ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θέτει ζήτημα δεδηλωμένης σε περίπτωση που ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, δεν στηρίξει την επιλογή της κυβέρνησης στο θέμα επίλυσης της ονομασίας της ΠΓΔΜ.

Απαντώντας, το γραφείο του πρωθυπουργού κάλεσε τον κ. Μητσοτάκη «να σοβαρευτεί και να καταλάβει, ότι ορισμένα εθνικής σημασίας θέματα δεν μπορεί να προσεγγίζονται μέσα από το πρίσμα της μικροκομματικής σκοπιμότητας».

«Αν έχει σαφή θέση για το ονοματολογικό, καλό θα ήταν να τη γνωστοποιήσει στον ελληνικό λαό. Αν πάλι δυσκολεύεται, γιατί άλλα προτείνει ο αντιπρόεδρός του και άλλα η αδελφή του και πρώην υπουργός Εξωτερικών, ας καταλάβει ότι το πρόβλημά του δεν θα γίνει και πρόβλημα της χώρας» καταλήγει το Μαξίμου.