Skip to main content

Μαξίμου: Ο αρχηγός της ΝΔ να συμμαζέψει τον Γεωργιάδη

Κυβερνητικές πηγές κατηγορούν την ΝΔ ότι επινοεί κάθε τόσο εσωτερικά προβλήματα στην κυβέρνηση και την κοινοβουλευτική πλειοψηφία.

«Αντί η ΝΔ και τα φιλικά σε αυτή διαδικτυακά Μέσα να επινοούν κάθε τόσο εσωτερικά προβλήματα στην κυβέρνηση και την κοινοβουλευτική πλειοψηφία, καλό θα ήταν να προτρέψουν τον Αρχηγό της κ. Μητσοτάκη να ακούσει τις συμβουλές ιστορικών στελεχών της συντηρητικής παράταξης, που του ζητούν εναγωνίως να συμμαζέψει τον ανεκδιήγητο αντιπρόεδρο του κύριο Γεωργιάδη» αναφέρουν κυβερνητικές πηγές.

«Άλλωστε δεν είναι και μικρό το επικοινωνιακό στραπάτσο στο οποίο οδήγησε την ΝΔ η εμπνευσμένη επικοινωνιακή του στρατηγική» καταλήγουν.

Σημειώνεται ότι προηγήθηκε λεκτική διαμάχη μεταξύ Πολάκη και Γεωργιάδη στο κανάλι Κόντρα, όπου οι δύο βουλευτές αντάλλαξαν βαριές κουβέντες.

Νωρίτερα, πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπαν για τους κ. Τσακαλώτο και κ. Χουλιαράκη ότι είναι εξαφανισμένοι από την περασμένη Δευτέρα.

«Δεν έχουν ενημερώσει για το αν και τι ακριβώς συζητήθηκε στο Eurogroup για την Ελλάδα. Το μόνο που γνωρίζουν οι πολίτες, είναι η προπαγάνδα του Μεγάρου Μαξίμου, μέσω ενημερωτικού σημειώματος, πριν καν ολοκληρωθεί η συνεδρίαση του Eurogroup» αναφέρουν οι πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης.