Skip to main content

Μαξίμου: Επικίνδυνος για τη χώρα ο Κυρ. Μητσοτάκης

Ο Κυρ. Μητσοτάκης γνωρίζει ότι το αφήγημά του περί εκλογών πνέει τα λοίσθια - η δεύτερη αξιολόγηση ολοκληρώνεται, αναφέρει η ανακοίνωση.

Επικίνδυνο για τη χώρα και όχι για την κυβέρνηση, χαρακτηρίζει το Μαξίμου τον Κυριάκο Μητσοτάκη, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του προέδρου της ΝΔ, στις οποίες ζητούσε άμεσα εκλογές.

«Ο Κυρ. Μητσοτάκης γνωρίζει ότι το αφήγημά του περί εκλογών πνέει τα λοίσθια - η δεύτερη αξιολόγηση ολοκληρώνεται. Το να αναζητεί στηρίγματα σε... τρομοδέματα, "ανασφάλεια", "παρακμιακές δυνάμεις", κ.ά. αποδεικνύει, για μια ακόμα φορά, ότι είναι επικίνδυνος για τη χώρα και όχι για την κυβέρνηση», σχολιάζει το Μέγαρο Μαξίμου και προσθέτει:

«Προκαλεί κλαυσίγελο η "κρυστάλλινη θέση" του κ. Μητσοτάκη για "διαφάνεια για όλα, διαφάνεια παντού και για τα πάντα". Προφανώς από τα "πάντα" εξαιρεί τα χαμένα πόθεν έσχες του».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μητσοτάκης, υποστήριξε νωρίτερα ότι πρέπει να γίνουν εκλογές γιατί «δεν αξίζει η Ελλάδα να μπει σε περιπέτεια και να τα χάσει όλα, επειδή κυβερνάται από παρακμιακές δυνάμεις που θέλουν να κρατήσουν την εξουσία με οποιοδήποτε κόστος για τους πολίτες» (δείτε αναλυτικότερα εδώ).