Skip to main content

Μαξίμου: Αντιτρομοκρατική και απειλή για Grexit στο ποδόσφαιρο

Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα οργανωμένο και εγκληματικό σύστημα να γίνει κράτος εν κράτει, υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δ. Τζανακόπουλος.

Το μήνυμα πως θα εξαντλήσει την αυστηρότητά της στα θέματα που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο, έστειλε η Πολιτεία μέσω του κυβερνητικού εκπροσώπου, Δημήτρη Τζανακόπουλου.

Συγκεκριμένα, σημείωσε ότι χθες πραγματοποιήθηκε, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, στο Μέγαρο Μαξίμου, ευρεία σύσκεψη υπουργών, όπου συμφωνήθηκε «τις έρευνες για τις πρόσφατες εγκληματικές υποθέσεις να αναλάβει η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία», ενώ, μεταξύ άλλων μέτρων, η Κυβέρνηση θα προτείνει στην ΕΠΟ την αυστηροποίηση του πλαισίου των ποινών.

«Το μήνυμα της κυβέρνησης είναι σαφές: Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα οργανωμένο και εγκληματικό σύστημα να γίνει κράτος εν κράτει.

Η συντεταγμένη πολιτεία θα εξαντλήσει την αυστηρότητά της στην προσπάθεια αυτή και έχει δίπλα της τους διεθνείς αθλητικούς θεσμούς, τη συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου του αθλητισμού, αλλά και των Ελλήνων πολιτών», υπογράμμισε ο κ. Τζανακόπουλος.