Skip to main content

«Μαύρο» βλέπει το μέλλον του το 70% των Ελλήνων

Απαισιόδοξο δηλώνει για την οικονομική του κατάσταση τους επόμενους έξι μήνες, το 70% των Ελλήνων, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Pulse για τον Τύπο της Κυριακής, γεγονός ενδεικτικό της αρνητικής ψυχολογί
Απαισιόδοξο δηλώνει για την οικονομική του κατάσταση τους επόμενους έξι μήνες, το 70% των Ελλήνων, σύμφωνα με δημοσκόπηση της  Pulse για τον Τύπο της Κυριακής, γεγονός ενδεικτικό της αρνητικής ψυχολογίας που επικρατεί μεταξύ των πολιτών.

Μεταξύ των δημοσίων υπαλλήλων το ποσοστό «σκαρφαλώνει» στο 85%, ενώ προσεγγίζει το 68% για τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους υπαλλήλους στον ιδιωτικό τομέα και τους συνταξιούχους.

Ακόμα, το 75% των συμμετεχόντων ζητά από την αντιπολίτευση «υποστήριξη κατά περίπτωση» στην κυβέρνηση, έναντι του 13% που ζητά πλήρη υποστήριξη και του 8% που ζητά πλήρη εναντίωση.

Σε ερώτηση στους ψηφοφόρους της ΝΔ για τις προθέσεις Σαμαρά να θέσει εκτός κόμματος όσους «πλήγωσαν» την παράταξη, το 89% συμφωνεί σίγουρα/μάλλον, εναντίον παρουσιάζεται το 9%, ενώ ένα 2% δεν εκφράζει γνώμη.

Η δημοσκόπηση έγινε τηλεφωνικά μεταξύ 17 και 18 Μαρτίου σε δείγμα 1.547 ατόμων πανελλαδικά.