Skip to main content

Μάτος: «Ο Φερέιρα έκανε εύκολα τα πράγματα για μένα»

Ευχαριστημένος από τη μεταγραφή του στην Μποταφόγκο εμφανίστηκε στην παρουσίαση του ο Μαρσέλο Μάτος.

 

Στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Μαρσέλο Μάτος ανέφερε πως ο Ζεσουάλδο Φερέιρα κατάλαβε την επιθυμία του να συνεχίσει στην Μποταφόγκο, κάτι που έκανε πιο εύκολα τα πράγματα για αυτόν. 
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
 
«Ήταν μία πολύ όμορφη χειρονομία. Ό,τι κάνω δεν είναι μόνο για μένα, αλλά και για αυτούς. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την Μποταφόγκο. Είμαστε ξανά μαζί και… Θεού θέλοντος, θα κατακτήσουμε μαζί τίτλους. Χαίρομαι πολύ που επιστρέφω». 
 
Για τις δύσκολες ημέρες που πέρασε μέχρι να εξασφαλίσει την ελευθέρας του από τον Παναθηναϊκό αλλά και στην κατανόηση του Ζεσουάλδο Φερέιρα:
 
«Έπρεπε να πάω στην Ελλάδα, δεν υπήρχε άλλη λύση. Ήταν από τις πιο δύσκολες μέρες της ζωής μου όταν έφτασα στην Ελλάδα. Φοβόμουν μήπως χρειαστεί να αφήσω το σπίτι μου και την ομάδα που μου άνοιξε τις πόρτες. Στην πρώτη συνάντηση εξέφρασα την επιθυμία να επιστρέψω στην πατρίδα μου και στην ομάδα που αισθάνθηκα τόσο καλά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Μίλησα με τον προπονητή του Παναθηναϊκού και κατάλαβε πως δεν θα μπορούσε να τον βοηθήσει ένας δυστυχισμένος παίκτης. Είμαι επαγγελματίας, αλλά θα είχα μεγάλο πρόβλημα να μείνω. Με κατάλαβε και έκανε εύκολα τα πράγματα για μένα».