Skip to main content

Μαθητικός διαγωνισμός ρομποτικής στο Πανεπιστήμιο Μακεδονία

Μαθητές όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων, καθώς και φοιτητές, θα λάβουν μέρος στον 3ο Περιφερειακό Μαθητικό Διαγωνισμό - Εκπαιδευτικής Ρομποτικής.

Μαθητές όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων, καθώς και φοιτητές, θα λάβουν μέρος στον 3ο Περιφερειακό Μαθητικό Διαγωνισμό - Ολυμπιάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής WRO2015, ο οποίος θα διοργανωθεί αύριο, Σάββατο από τις 9 το πρωί, στο κλειστό γυμναστήριο του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Ο διαγωνισμός διοργανώνεται σε συνεργασία και υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο Περιφερειακός Διαγωνισμός λειτουργεί ως προκριματικός του 7ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού, ο οποίος τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και αποτελεί το βήμα για την Παγκόσμια Ολυμπιάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής στη Ντόχα του Κατάρ από τις 6 έως τις 9 Νοεμβρίου 2015.

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί και μαθητές μπορούν να αναζητήσουν πληροφορίες για τις λεπτομέρειες του διαγωνισμού στο δικτυακό τόπο www.wrohellas.gr