Skip to main content

Μασούτης: Στις 20 πιο δυναμικές επιχειρήσεις του Growth Awards

H εταιρεία Μασούτης Α.Ε., μετά την αξιολόγηση 8.000 επιχειρήσεων, επιλέχθηκε να είναι μέσα στις 20 πιο δυναμικά αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις.

Η Διαμανής Μασούτης Α.Ε. είναι μία από τις 20 εταιρείες που έφτασαν στην τελική φάση αξιολόγησης των βραβείων «Growth Awards» και διακρίθηκε για τις εξαιρετικές επιδόσεις που επέδειξε. Η διάκριση αυτή έρχεται να σφραγίσει μία σταθερά ανοδική πορεία της εταιρείας, όπου σε περίοδο κρίσης, συνέχισε τη δυναμική πορεία της στον επιχειρηματικό κόσμο.

Η διαδικασία αξιολόγησης, για την ανάδειξη των επιχειρήσεων που ξεχώρισαν ως προς την ανάπτυξη, την αριστεία και τη δυναμική τους, περιλαμβάνει τη χρήση ειδικών αναλύσεων βασικών χρηματοοικονομικών μεγεθών και δεικτών  8.000 επιχειρήσεων, βάσει του μοντέλου αξιολόγησης “Financial Growth/Health Matrix” της Grant Thornton καθώς και μέσω των εργαλείων πιστοληπτικής αξιολόγησης της Eurobank σε συνδυασμό με τις πραγματικές ιστορίες εταιριών, και με μια σειρά κριτηρίων που συνδυάζουν αποτελεσματικά τη λογική των αριθμών με τον καταλυτικό ρόλο του ανθρώπινου παράγοντα.

Τα Growth Awards αποτελούν μία πρωτοβουλία που στόχο έχει την ανάδειξη της δημιουργικής, παραγωγικής και ανταγωνιστικής Ελλάδας, μέσα από την ολόπλευρη στήριξη της επιχειρηματικότητας και την ενθάρρυνση των επιχειρήσεων.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., Γιάννης Μασούτης, δήλωσε: «Αξιολογήθηκαν 8.000 επιχειρήσεις, οπότε το να είμαστε ανάμεσα στις 20 πρώτες είναι πολύ σημαντικό, αλλά όχι τυχαίο. Η εταιρεία μας είναι μια αμιγώς ελληνική επιχείρηση με επιτυχημένη πορεία 40 χρόνων στην ελληνική αγορά. Κατέχει ισχυρή θέση στην αγορά και καταφέρνει να τη διατηρεί μέσα σε μια δύσκολη περίοδο για τη χώρα και την οικονομία. Η αξιοπιστία και η συνέπειά μας στην αγορά και στην επιχειρηματική μας ηθική επιβραβεύτηκαν»