Skip to main content

Μασούτης: Pure Cola line και νέα υψηλής ποιότητας ποτά στην κάβα

Η αλυσία σούπερ μάρκετ Μασούτης φέρνει στους καταναλωτές τη νέα Pure Cola line και τρία ακόμη αλκοολούχα ποτά που ξεχωρίζουν.

Τη νέα Pure Cola line, φέρνουν στους καταναλωτές τα σούπερ μάρκετ Μασούτης, στο πλαίσιο συνεργασίας της Διαμαντής Μασούτης ΑΕ με την Green Cola.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «η Pure Cola line είναι η μόνη με φυσικές αρωματικές ύλες, με εκχύλισμα πράσινου τσαγιού και με γλυκαντικά από το φυτό στέβια. Με 0% ζάχαρη, 0% καφεΐνη, 0% συντηρητικά. Αγνή, pure απόλαυση απίθανης φυσικής γεύσης και pure ευεξία, με ένα από τα πιο γνωστά αντιοξειδωτικά».

Παράλληλα, στην κάβα των καταστημάτων Μασούτης μπορείτε να βρείτε τρία ακόμη ποτά που ξεχωρίζουν:

Το σπουδαίο ουίσκι Jameson Select Reserve, αποτέλεσμα της μακροχρόνιας εμπειρίας και δεξιοτεχνίας στην επιλογή των καλύτερων ουίσκι που θα χρησιμοποιηθούν για την παραγωγή του.
Το σπάνιο, γλυκό grain ουίσκι –δεν θα το βρείτε σε καμία άλλη ετικέτα Jameson- είναι τριπλής απόσταξης και παράγεται σε μικρές ποσότητες μία μόνο φορά κάθε χρόνο. Το αποτέλεσμα είναι μια εξαιρετικά πλούσια και πολυτελής γευστική εμπειρία που συνδυάζει μπαχαρικά και εξωτικά φρούτα.

Το Havana Club Selección de Maestros, ένα ρούμι που φέρει περήφανα τα χαρακτηριστικά της αυθεντικότητας και ποιότητας από το κουβανέζικο ρούμι με απαράμιλλη αρωματική παλέτα και εξαιρετική ποιότητα. Το Havana Club Selección de Maestros είναι το αποτέλεσμα της επιλογής των καλύτερων αποθεμάτων από παλαιωμένο ρούμι από τους Maestros Roneros του Havana Club.  Ξεχωρίζει στην οπτική του εμφάνιση από το ζεστό χρώμα κεχριμπαριού, μαζί με μια βαθιά κόκκινη λάμψη. Μέσα από μια αργή και απολαυστική διαδικασία χαρίζει μια μοναδική γευστική εμπειρία.



Τον επιδόρπιο οίνο Vinsanto από λιαστό Ασύρτικο και Αηδάνι, Η ωρίμανση 3 ετών σε γαλλικά δρύινα βαρέλια, τού προσδίδει μεστό, βελούδινο χαρακτήρα, ενώ το αγκαλιάζει με νότες μελιού, λεμονιού, αρώματα σταφίδας και γλυκών μπαχαρικών. Η πιο «φρέσκια» εκδοχή του Vinsanto. Στρογγυλό, βελούδινο, πλούσιο. Σερβίρεται στους 8οC. Επιδέχεται μακρά παλαίωση. Έχει κερδίσει πολλά ελληνικά, ευρωπαϊκά και διεθνή βραβεία.