Skip to main content

Μαρκόπουλος: Το μυαλό μας μονάχα στο δύσκολο παιχνίδι με τον Κολοσσό

Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι ώστε να έχουμε σωστές αντιδράσεις στην άμυνα και υπομονή στην επίθεση, δήλωσε ο κόουτς του ΠΑΟΚ

Στη Ρόδο βρίσκεται η αποστολή του ΠΑΟΚ ενόψει του αυριανού αγώνα κόντρα στον Κολοσσό που θα διεξαχθεί στο Βενετόκλειο και ώρα 17:00 για την 15η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League.

Με δηλώσεις του, ο Σούλης Μαρκόπουλος δεν θέλησει να σταθεί πολύ στην κλήρωση του Δικεφάλου για τα πλέι οφ του Basketball Champions League κόντρα στην Πάρτιζαν, βάζοντας συγκεκριμένες προτεραιότητες.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής των ασπρόμαυρων:

«Αντιλαμβάνομαι το κλίμα που υπάρχει και τι μπορεί να σημαίνει να διεξαχθούν παιχνίδια σε γεμάτα γήπεδα και σε όμορφη ατμόσφαιρα. Αυτό είναι κάτι που όλοι θέλουμε, αλλά βλέποντας το αγωνιστικό κομμάτι, σίγουρα, όταν θα έρθει η ώρα να ασχοληθούμε με την Πάρτιζαν, θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για τρομερά δύσκολα παιχνίδια με έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο. Η δύναμη της έδρας τους μπορεί να αλλάξει ισορροπίες, αλλά αυτά είναι θέματα που θα δούμε όταν θα έρθει η ώρα. Έχουμε πολύ σημαντικά και πολύ δύσκολα παιχνίδια μέχρι τότε, ξεκινώντας από τον αγώνα με τον Κολοσσό. Πρόκειται για μία εξαιρετική ομάδα. Το επιβεβαιώνει η βαθμολογική του θέση, το πολύ σκληρό και αποτελεσματικό μπάσκετ που παίζει και υπάρχουν πολλά παραδείγματα αγώνων που έδειξε ο Κολοσσός πόσο δυνατός είναι. Πιο πρόσφατο το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Έχει έναν εξαιρετικό παίκτη στην περιφέρεια, τον Ρέλεφορντ που καθοδηγεί την ομάδα, οργανωτικά και στο σκοράρισμα, έχει παίκτες σκληρούς και πολύ αθλητικούς κάτω από τα καλάθια, όπως ο MVP του πρώτου γύρου Ρέντικ, υπάρχουν παίκτες με εμπειρία όπως ο Βασιλόπουλος, αλλά και εξαιρετικά επικίνδυνοι από μακρινή απόσταση. Μιλάμε για ένα γεμάτο ρόστερ με πολλούς και καλούς Έλληνες και ξένους παίκτες. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και να έχουμε σωστές αντιδράσεις στην άμυνα και υπομονή στην επίθεση. Προερχόμαστε από μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη και μία καλή εμφάνιση, αλλά δεν πρέπει να μείνουμε σε αυτό. Το μυαλό μας πρέπει να είναι μόνο στο παιχνίδι με τον Κολοσσό. Όσο μεγαλύτερο είναι το διάστημα που θα έχουμε καλή απόδοση στο παιχνίδι, τόσο πιο κοντά θα είμαστε στο στόχο μας, σε ένα γήπεδο που πάντα έχουμε την συμπαράσταση των φιλάθλων μας, αλλά και πάντα συναντάμε μεγάλες δυσκολίες».