Skip to main content

Μαρκόπουλος: Θέλουμε πολύ τη νίκη και την πρόκριση

Ο προπονητής του Δικεφάλου τόνισε πως θα πρέπει να μην δώσουν στους Λετονούς, χώρους για ελεύθερο σουτ ούτε τη δυνατότητα να τρέξουν στον αιφνιδιασμό

Στην μεγάλη επιθυμία που έχουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ ώστε να κερδίσουν τη Βέντσπιλς και να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Basketball Champions League αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής του Δικεφάλου:

«Θέλουμε πάρα πολύ τη νίκη για να εξασφαλίσουμε την συμμετοχή μας στον επόμενο γύρο από αυτό το παιχνίδι και να μην περιμένουμε τα άλλα ματς», σχολίασε αρχικά και πρόσθεσε:

«Για μας είναι ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι, με την μεγάλη σημασία που έχει βεβαίως για την πρόκριση, απέναντι σε μία ομάδα που έχει ήδη προκριθεί και στην έδρα της είναι πάντα πιο δυνατή. Είναι και αρκετά ενισχυμένη σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι στο γήπεδό μας, είναι γρήγορη ομάδα και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί ώστε να μην τους δώσουμε καθόλου γήπεδο. Είναι ομάδα που έχει πολύ καλό τρίποντο, προσπαθεί να τρέξει, οπότε εμείς δεν πρέπει ούτε να τους δώσουμε τον χώρο για το ελεύθερο σουτ, ούτε όμως και την δυνατότητα να τρέξουν στον αιφνιδιασμό για να έχουμε περισσότερες πιθανότητες να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ, ώστε να μην έχουμε κενά διαστήματα, οι καλές μας στιγμές στο γήπεδο να είναι περισσότερες, γιατί η Βέντσπιλς είναι ομάδα που μάχεται πολύ, ως το τέλος κι αυτό ξέρουμε και από το παιχνίδι του πρώτου γύρου, αλλά και την γενικότερη παρουσία της στη διοργάνωση».