Skip to main content

Μαρκόπουλος: «Οργανωμένη ομάδα η Καβάλα»

Πληρότητα σε όλες τις γραμμές έχει η Καβάλα όπως τόνισε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος.

 

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με την Καβάλα για την πρώτη φάση των πλέι οφ του πρωταθλήματος. 
 
Αναλυτικά:
 
«Με την Καβάλα έχουμε παίξει αρκετά παιχνίδια φέτος, γνωριζόμαστε καλά, είναι όμως άλλο πράγμα η κανονική περίοδος και άλλο τα play-offs. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλα τα σημεία και τις ιδιαιτερότητες που έχει το παιχνίδι, διότι σε αυτά τα παιχνίδια το λάθος είναι πολύ δύσκολο να το διορθώσεις. Σε έναν αγώνα πρωταθλήματος έχεις την δυνατότητα να διορθώσεις τα λάθη σου, αλλά εδώ δεν μπορείς, οπότε πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι για να μην κάνουμε λάθη ή να κάνουμε τα λιγότερα δυνατά. 
 
Ξέρουμε ότι η Καβάλα είναι οργανωμένη ομάδα, βρίσκεται άξια σε αυτή την θέση, έχει πληρότητα σε όλες τις γραμμές, είναι δυνατή στη φροντ λάιν και στα πόιντ γκαρντ. Θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή από την ομάδα μας ώστε να πάρουμε το πολυπόθητο αποτέλεσμα που είναι η νίκη. Στην προετοιμασία που κάναμε, προσπαθήσαμε να βάλουμε στο παιχνίδι μας και τα νέα παιδιά που προστέθηκαν στο ρόστερ, πιστεύουμε ότι η κατάσταση βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι, αλλά περιμένουμε να το δούμε και μέσα στο γήπεδο. 
 
Ξέρουμε ότι ο κόσμος θέλει να δει την ομάδα να διατηρεί το προβάδισμα και την θέση που είχε στην κανονική περίοδο. Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να το πετύχουμε και πιστεύω ότι θα βοηθήσουν και οι φίλαθλοι από την δική τους πλευρά και θα είναι κοντά σε αυτή την προσπάθεια».