Skip to main content

Μαρκόπουλος: Μας δόθηκαν ευκαιρίες, αλλά δεν παίξαμε έξυπνα

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δήλωσε ότι οι δύο ομάδες είχαν το μυαλό τους στην άμυνα ενώ τόνισε πως πρέπει να βελτιωθεί η επιθετική λειτουργία του «Δικεφάλου»

Στην αστοχία τις ομάδας του από την γραμμή των βολών και από την περιφέρεια, στάθηκε ο Σούλης Μαρκόπουλος στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα του Άρη με τον ΠΑΟΚ στο Αλεξάνδρειο για τον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης των play-off της Stoiximan.gr Basket League.

Ο τεχνικός του «Δικεφάλου» δήλωσε ότι οι δύο ομάδες είχαν το μυαλό τους στην άμυνα, ενώ τόνισε ότι θα πρέπει να βελτιωθεί η επιθετική λειτουργία της ομάδας ενόψει του δεύτερου αγώνα της Τετάρτης (3/5, 19:00) στο «PAOK Sports Arena».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Μαρκόπουλου:

«Ήταν ένα πολύ κακό παιχνίδι, με πολλά νεύρα και για τους δύο, κάτι που οφείλεται στην μεγάλη κρισιμότητα του αγώνα. Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι με τις δύο ομάδες να αναλώνονται στην άμυνα. ΟΙ 69 πόντοι σε 45 λεπτά δείχνουν την ποιότητα του αγώνα.

Εμείς με 4/21 τρίποντα και 13/28 βολές δε μπορούσαμε να περιμένουμε τίποτα καλύτερο. Μας δόθηκαν οι ευκαιρίες να δημιουργήσουμε κάποια διαφορά και εκεί δεν παίξαμε έξυπνα. Το εκμεταλλεύτηκε ο Άρης, πήρε το παιχνίδι και πάμε στο ματς της Τετάρτης»

Για το παιχνίδι της Τετάρτης: «Θα αναλύσουμε το παιχνίδι. Περιμένουμε κάτι διαφορετικό, ελπίζουμε να είμαστε πιο ήρεμοι. Πρέπει να δούμε σε ποια σημεία δεν δουλέψαμε καλά κυρίως στην επίθεση μας».

Από τη μεριά του, ο Ζάνις Πέινερς εκπροσωπώντας τους παίκτες των «ασπρόμαυρων» δήλωσε:

«Ήταν δικό μας παιχνίδι και έπρεπε να το κερδίσουμε αλλά η σειρά δεν τελείωσε. Κοιτάμε το παιχνίδι στην έδρα μας και συνεχίζω να πιστεύω ότι είμαστε καλύτερη ομάδα και θα το δείξουμε»

Για την κακή εικόνα της ομάδας στην επίθεση στην τέταρτη περίοδο: «Σε όλο το παιχνίδι νομίζω ότι η επίθεση μας δεν ήταν καλή. Δεν εκτελέσαμε καλά, δεν πήραμε καλά σουτ. Σε μεγάλο διάστημα του αγώνα δεν είχαμε καλές επιλογές. Στην παράταση κάναμε καλύτερες επιλογές, κερδίσαμε κάποιες βολές, τις οποίες έπρεπε να βάλουμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Θα βρούμε τον τρόπο για να το αλλάξουμε».