Skip to main content

Μαρκόπουλος: «Είμαστε προετοιμασμένοι για το Μαρούσι»

Πολύ καλή ομάδα χαρακτήρισε το Μαρούσι ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος.

 

Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ ο προπονητής του «Δικέφαλου», Σούλης Μαρκόπουλος, αναφέρθηκε στην αυριανή αναμέτρηση με το Μαρούσι στο κλειστό γήπεδο της Πυλαίας (27/03, 18:00).
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
 
«Το Μαρούσι είναι μία πολύ καλή ομάδα, με έμπειρους παίκτες και δεν είναι τυχαία τόσο ψηλά στην βαθμολογία. Παίζει με την εμπειρία του, ξέρει να διαβάζει καλά τα παιχνίδια και να χτυπά τον αντίπαλο στα αδύνατά του σημεία, για αυτό και είμαστε προετοιμασμένοι για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί όπως πάντα, ιδιαίτερα προσεκτικοί στην άμυνα και στις επιλογές μας στην επίθεση, αλλά και συγκεντρωμένοι στην προσπάθεια που πρέπει να κάνουμε μέσα στο γήπεδο. Σε αυτή την προσπάθεια περιμένουμε και την βοήθεια των φιλάθλων μας και η παρουσία τους θέλουμε να είναι δημιουργική για όλους και ιδιαίτερα σημαντική για την ομάδα. Εμείς πρέπει να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι και ακολουθώντας το πλάνο μας να φτάσουμε στη νίκη. Αυτό είναι το πρώτο και βασικό ζητούμενο».
 
Από την πλευρά του ο Τοντόρ Γκετσέφσκι αναφερόμενος στο παιχνίδι με το Μαρούσι: «Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο στο πρωτάθλημα, πολύ περισσότερο όταν πρόκειται για αντιπάλους που έχουν σταθερή πορεία, όπως το Μαρούσι. Θέλουμε να συνεχίσουμε την καλή μας πορεία και να πάρουμε μία ακόμη σημαντική νίκη και για να το πετύχουμε, πρέπει να προσπαθήσουμε και σε αυτό το ματς να κάνουμε το παιχνίδι μας, παίζοντας με ιδιαίτερη προσοχή στην άμυνα. Ο αντίπαλός μας έχει δύναμη και κοντά, αλλά και μακριά στο καλάθι κι αυτό σημαίνει ότι πρέπει να διατηρήσουμε την συγκέντρωσή μας στο παιχνίδι από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Είναι σημαντικό ότι παίζουμε στην έδρας μας κι αν στην δύσκολη προσπάθειά μας έχουμε μαζί μας και τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, τότε θα έχουμε ένα σημαντικό πλεονέκτημα για να φτάσουμε στη νίκη».