Skip to main content

Μαρκόπουλος: Δείξαμε χαρακτήρα στα δύσκολα και κερδίσαμε

Οι περισσότεροι παίκτες μας είναι άπειροι και δεν γνωρίζουν τις ιδιαιτερότητες ενός τέτοιου ντέρμπι, επεσήμανε ο προπονητής του Δικεφάλου.

Στην απειρία και των παικτών του ΠΑΟΚ αλλά και στον χαρακτήρα που έδειξαν ώστε να πάρουν τη σπουδαία νίκη στο ντέρμπι επί του Άρη στάθηκε ο προπονητής του Δικεφάλου, Σούλης Μαρκόπουλος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κόουτς των ασπρόμαυρων:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για αυτή την μεγάλη εμφάνιση και τη νίκη σήμερα. Δεν είναι μόνο η αγωνιστική απόδοση της ομάδας, αλλά και το ψυχολογικό κομμάτι της νίκης. Οι περισσότεροι παίκτες μας είναι άπειροι και δεν γνωρίζουν τις ιδιαιτερότητες ενός τέτοιου ντέρμπι μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ. Παρόλα αυτά και παρότι υπήρχε πίεση από την έδρα και από τον αγώνα, κερδίσαμε και δείξαμε χαρακτήρα και στα δύσκολα. Κερδίσαμε κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Άρης, που έχει καλούς παίκτες και ξέραμε ότι μπορεί να έχουμε πρόβλημα. Παρόλα αυτά μείναμε μέσα στο παιχνίδι και κρατούσαμε μία μικρή διαφορά σε όλο το παιχνίδι. 

Κάναμε πολλά λάθη και χάσαμε πολλές βολές, που μας έκαναν τη ζωη δυσκολότερη. Αυτά πρέπει να δούμε μέσα στις προπονήσεις και να τα βελτιώσουμε για τα επόμενα παιχνίδια».

Για το θέμα των βολών και αν είναι ικανότητα ή ψυχολογικό: «Δεν είναι κακοί οι παίκτες μου στις βολές. Σήμερα ειδικά μέσα σε ένα ντέρμπι και με την ατμόσφαιρα του αγώνα θεωρώ ότι είναι θέμα ψυχολογίας».

Για τη δική του ένταση με τους διαιτητές, παρά την εμπειρία του στα ντέρμπι: «Δεν ήταν αδικαιολογητη. Παρατήρησα ότι αδικηθήκαμε και ότι δεν υπήρχε επικοινωνία της γραμματείας και των διαιτητών. Για αυτό διαμαρτυρήθηκα έντονα και στις δύο πλευρές, γιατί σε εκείνη την κατοχή χάσαμε και την μπάλα, κάναμε και φάουλ, δεχθήκαμε και πόντους».