Skip to main content

Μαρινάκης: Να φύγουν οι Δαλούκες για να ξεβρoμίσει το ποδόσφαιρο

Οργισμένος ο Βαγγέλης Μαρινάκης, τόνισε στη Voria.gr ότι «ο κ Δαλούκας και οι άλλοι Δαλούκες πρέπει να κρεμάσουν την σφυρίχτρα τους, αν θέλουμε να ξεβρομίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο»
Το πέναλτι από το οποίο ήρθε η νίκη του Παναθηναϊκού στην Θεσσαλονίκη κόντρα στον Άρη, προκάλεσε την οργή του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού και προέδρου της Σούπερ Λιγκ, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος  μίλησε στη Voria.gr  και προειδοποίησε πως τα «ψέματα τελείωσαν».

«Ο κ Δαλούκας και οι άλλοι Δαλούκες πρέπει να κρεμάσουν την σφυρίχτρα τους, αν θέλουμε να ξεβρoμίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δυστυχώς σήμερα στην Θεσσαλονίκη διαπράχθηκε καθαρό έγκλημα. Σήμερα ο Ολυμπιακός έχει τρεις βαθμούς. Έπρεπε να έχει έξι βαθμούς. Ο Παναθηναϊκός έχει τέσσερις, ενώ έπρεπε να έχει δύο. Δυστυχώς δεν έχω ακούσει μέχρι τώρα τον κ. Κόντη να καταδικάσει τα όσα έγιναν, ούτε τον Παναθηναϊκό. Σήμερα τα ψέμματα τελειώνουν. Πρέπει όλοι να ξυπνήσουμε αν θέλουμε να πάμε παρακάτω. . Όποιος νομίζει πως θα παίξει με τον κόσμο του Ολυμπιακού, του Άρη, του ΠΑΟΚ και άλλων ομάδων, είναι γελασμένος», τόνισε ο Βαγγέλης Μαρινάκης  στη Voria.gr.