Skip to main content

Μαργαρίτης: Να μην αφήσουμε τη Βιλερμπάν να τρέξει

O φόργουορντ του Δικεφάλου που πραγματοποίησε το πρώτο του ευρωπαϊκό ταξίδι στη σεζόν δήλωσε έτοιμος να δώσει το 100% ώστε να βοηθήσει την ομάδα του

Για την αποψινή σπουδαία αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Βιλερμπάν στο «Astroballe» για την 11η αγωνιστική του Basketball Champions League που ξυπνά μνήμες από το ένδοξο παρελθόν του Δικεφάλου μίλησε στην ιστοσελίδα «Αthlenda», ο Βαγγέλης Μαργαρίτης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο φόργουορντ των ασπρόμαυρων:
 
«Έχω κάνει πολλά ταξίδια με την ομάδα, οπότε η όλη διαδικασία της μετακίνησης δεν θα έπρεπε να μου προκαλεί αίσθηση, ωστόσο είναι το πρώτο μου ταξίδι για φέτος στην Ευρώπη κι αυτό το κάνει λίγο ξεχωριστό. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα, από την στιγμή που είμαι έτοιμος, να δώσω το 100% για να κερδίσουμε. Αυτό είναι το πιο βασικό από όλα.

Εμείς πρέπει να σκεφτόμαστε το παιχνίδι και μόνο αυτό. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι σε αυτό που πρέπει να κάνουμε. Είναι μία ομάδα που παίζει γρήγορα, όπως παίζουν γενικά οι ομάδες από τη Γαλλία. Τρέχουν πολύ στον αιφνιδιασμό και εμείς πρέπει να είμαστε σοβαροί, να μην κάνουμε λάθη στην επίθεση, ώστε να μην τους δώσουμε τη δυνατότητα να τρέξουν στον αιφνιδιασμό και να πετύχουν εύκολα καλάθια».

Ο Θαντ Μακ Φάντεν θα πραγματοποιήσει στην αυριανή αναμέτρηση το ντεμπούτο του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης και όλες αυτές τις μέρες το βάρος δόθηκε στην όσο το δυνατόν πιο γρήγορη προσαρμογή του στο καινούργιο για εκείνον περιβάλλον: «Όλοι μας προσπαθήσαμε να τον βοηθήσουμε να μπει άμεσα στο πνεύμα της ομάδας. Είναι έμπειρος και θα προσαρμοστεί γρήγορα και θα μας βοηθήσει πολύ. Αυτή είναι η δική μου αίσθηση».

Μέρες που είναι ο 34χρονος αθλητής δεν παρέλειψε να κάνει τις ευχές του για το 2017. «Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο. Πολλές νίκες και πολλές επιτυχίες στην ομάδα του ΠΑΟΚ και μία χρονιά χωρίς τραυματισμούς».