Skip to main content

Μάρδας για ΠΑΟΚ: Τα πρωταθλήματα κερδίζονται στο χόρτο, όχι στα χαρτιά

Ο βουλευτής ζητεί η Δικαιοσύνη να μην εξαντλείται να μην εξαντλείται επιλεκτικά, αγνοώντας σκηνές θεάτρου παραγόντων ή χυδαιότητας παικτών

Στο πλευρό του ΠΑΟΚ στέκεται με δήλωσή του ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Δημήτρης Μάρδας, σχετικά με τη βαρύτατη τιμωρία που επεβλήθη στον σύλλογο για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που δεν έγινε ποτέ.

Ο κ. Μάρδας κάνει λόγο για σκηνές θεάτρου παραγόντων ή χυδαιότητας παικτών, φωτογραφίζοντας τον Όσκαρ Γκαρσία αλλά και τον Μιράλας, που έκανε χειρονομίες κατά των οπαδών του Δικεφάλου, στο επεισοδιακό παιγνίδι.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Για το θέμα του ΠΑΟΚ, η απαίτηση κάθε φίλαθλου είναι μια: Δικαιοσύνη παντού και αυτή να μην εξαντλείται επιλεκτικά, αγνοώντας σκηνές θεάτρου παραγόντων ή χυδαιότητας παικτών. 

H πολιτεία οφείλει να μεριμνά για την οικοδόμηση στέρεων μηχανισμών λειτουργίας των εποπτικών οργάνων όλων των αθλημάτων. Από την άλλη, η δικαιοσύνη οφείλει να απονέμεται χωρίς διακρίσεις, λαμβάνοντας υπόψη όλα τα δεδομένα όπως και τις επιπτώσεις της όποιας πράξης εκδηλώνεται στα γήπεδα, μην αγνοώντας παράλληλα το αρχαίο ρητό «Άκρον δίκαιον άκρα αδικία».

Τα πρωταθλήματα τέλος κερδίζονται στον πράσινο στίβο και όχι με χαρτοπόλεμο».