Skip to main content

Μάρδας, Φωκάς και παπά-Χρήστος: Τους ενώνει ο ΠΑΟΚ

Ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημ. Μάρδας, ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Αρ. Φωκάς και ο ιερέας μοιράζονται το πάθος για τον Δικέφαλο του Βορρά.

Πολιτικά μπορεί να τους χωρίζουν πολλά. Το σίγουρο είναι ότι τους ενώνει ο ΠΑΟΚ. Τρεις γνωστοί οπαδοί του Δικεφάλου του Βορρά συναντήθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής σε μια ξεχωριστή εκδήλωση.

Πρόκειται για τον γνωστό Παπά-Χρήστο, που μπορεί να μη χάνει ματς του ΠΑΟΚ, αλλά δεν παραλείπει το κοινωνικό έργο της Εκκλησίας, τον υφυπουργό Εξωτερικών, Δημήτρη Μάρδα και τον βουλευτή Β' Θεσσαλονίκης της Ένωσης Κεντρώων, Αριστείδη Φωκά.

Οι τρεις τους συναντήθηκαν στην εκδήλωση της ενορίας του Παπά-Χρήστου, στον Τρίλοφο για τη βράβευση των εθελοντών της ενορίας, που βοηθούν στο συσσίτιο για τους άπορους συμπολίτες μας. Η αγκαλιά του Παπά-Χρήστου, τα χαμόγελα και οι αβρότητες μόνο τυχαία δεν είναι. Το κοινό πάθος, ο ΠΑΟΚ, τους φέρνει και τους τρεις πιο κοντά.

Πάντως τα χαμόγελα ήταν στις 2 μετά το μεσημέρι και μέχρι τα όρια της ενορίας... Τα διαδέχτηκε μάλλον πίκρα από το αποτέλεσμα στην Τούμπα.

Τ.Τ.