Κυριακή 27 Μαΐου 2018
x

ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Θα παρουσιαστούν οι παιδικές παραστάσεις «Ο Σωσίβιος», «Το Δέντρο που Έδινε», «Το μαγεμένο τσίρκο» και η «Η Ξεχασιάρα Μελίσσα»

Το Θέατρο Αυλαία αυτό το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Μαρτίου προσφέρει ένα αφιέρωμα στο παιδικό θέατρο με τις παραστάσεις που το κοινό αγάπησε αυτή τη σαιζόν.

Στο πλαίσιο αυτό θα παρουσιαστούν οι παιδικές παραστάσεις «Ο Σωσίβιος», «Το Δέντρο που Έδινε», «Το μαγεμένο τσίρκο» και η «Η Ξεχασιάρα Μελίσσα».

Σάββατο 18 Μαρτίου

Ο Σωσίβιος στις 18.00
Αν νομίζετε ότι ο Δούρειος Ίππος ήταν ιδέα του Οδυσσέα και ο Οιδίποδας έλυσε μόνος του  το αίνιγμα της Σφίγγας,  τότε μάλλον δεν έχετε ακούσει για το Σωσίβιο. Ο Σωσίβιος είναι ο 13ος Θεός του Ολύμπου και διαφέρει από τους άλλους 12. Είναι ο Θεός που περισσεύει, η παραφωνία στην τέλεια αρμονία. Οι 12 θεοί τον θεωρούν κακότυχο και υπεύθυνο για όλες τις αναποδιές που τους συμβαίνουν, συνωμοτούν εναντίον του και αποφασίζουν να τον εξορίσουν από τον Όλυμπο. Δημιουργικός και ευφυής αλλάζει τη μοίρα του και βοηθάει τους ανθρώπους να πράξουν το ίδιο.
Γενική είσοδος: 8 ευρώ

Κυριακή 19 Μαρτίου

Το Δέντρο που έδινε στις 11.30
Το έργο είναι μια διασκευή από το ομότιτλο βιβλίο που έχει κλέψει την καρδιά όσων το έχουν διαβάσει. Πραγματεύεται την ξεχωριστή φιλία ανάμεσα σε ένα αγόρι και ένα δέντρο, μια μηλιά. Το μικρό αγόρι δένεται και γίνεται φίλος με τη μηλιά. Κάθε τόσο επιστρέφει και γεύεται τους καρπούς της  και ότι άλλο μπορεί να δώσει ένα δέντρο. Στο τέλος το μικρό αγόρι που έχει πια γεράσει, ξαποσταίνει  λίγο  γιατί είναι  κουρασμένος. Εκείνη του λέει να καθίσει στο τελευταίο που της είχε απομείνει, το γέρικο κούτσουρό της.
Τιμή εισιτηρίου: 10  ευρώ κανονικό, 8 ευρώ παιδικό.

Το Μαγεμένο Τσίρκο στις 14.00
«Το Μαγεμένο Τσίρκο» έρχεται να ξεσηκώσει μικρούς και μεγάλους με ακροβάτες, ταχυδακτυλουργούς, ηθοποιούς, εμψυχωτές και χορευτές σε ένα μοναδικό υπερθέαμα που αγάπησαν παιδιά και γονείς.
Γενική είσοδος 8€

Η Ξεχασιάρα Μελίσσα στα Ελληνικά στις 15.30
Mια Μελισσοκόμος - μέσα στις σκοτούρες της - βλέπει ένα καλό όνειρο. Πρόκειται για την ιστορία μιας μικρής μέλισσας, της Μελίσσας, που χάνει το σμήνος της, ξεχνά τον δρόμο για την κυψέλη και περιπλανιέται πολύ σε λάθος μέρη, ώσπου συναντά τον Γλύκα, έναν κηφήνα, που της μαθαίνει τη σημασία του παιχνιδιού. Μαζί θα συνεχίσουν τον δρόμο για το σπίτι, θα αναζητήσουν τροφή, θα αντιμετωπίσουν εχθρούς και… δυσκολίες, μέχρι που η Μέλια τους δείχνει τον προορισμό. Και τότε, η Μελίσσα και ο Γλύκας - με λίγο σπρώξιμο από τη Μελισσοκόμο- εξάλλου δικό της είναι το όνειρο! - θα χρειαστεί να διαλέξουν τον δρόμο της ζωής τους.

Melissa Wanders (αγγλόφωνο) στις 17.00
A beekeeper has a dream- a good dream after all... It's the story of Melissa, a bee that loses her swarm and wanders in the wrong places until she meets Sweetheart- a drone that teaches her to have fun. They will try together to find food, to look for Melissa 's beehive and they will know what to do after they meet Melly, the Queen bee- Melissa's forgotten best friend...With a little help from Einstein himself and the beekeeper- it's her dream after all...-they will have to choose their path of life! This is a story about the importance of fun and creativity in life. Knowledge is power but only love and offer can help overcome all difficulties, teaches respect for the person in the society and affection for the environment- a home to us all!
Γενική είσοδος: 6 ευρώ
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ