Skip to main content

Μανιάτης: Πεντακάθαρος στόχος να είμαι στον δεύτερο γύρο

Η αλήθεια που στηρίζεται στις πράξεις των πολιτικών θα απελευθερώσει την Ελλάδα από τα σημερινά εθνικολαϊκιστικά της δεσμά, ανέφερε.

Πεντακάθαρο χαρακτήρισε τον στόχο να είναι στον δεύτερο γύρο ο υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς Γιάννης Μανιάτης, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής».

Όπως ανέφερε, έχει καταθέτει «σαφή, επεξεργασμένη, αξιόπιστη πολιτική πρόταση που αφορά τη δημιουργία ενός νέου κοινωνικού, προοδευτικού κινήματος, της νέας ελληνικής σοσιαλδημοκρατίας».

Ο κ. Μανιάτης αναφέρει ότι «η αλήθεια που στηρίζεται στις πράξεις των πολιτικών θα απελευθερώσει την Ελλάδα από τα σημερινά εθνικολαϊκιστικά της δεσμά. Εδώ θέλω να βάλω την προσωπική μου σφραγίδα».

Στην ερώτηση γιατί επιμένει για ηλεκτρονική ψηφοφορία ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ απαντά: «Είναι δείγμα εμβάθυνση της δημοκρατίας και επαναθεμελίωσης της αξιοπιστίας της πολιτικής. Να επιτρέψουμε σε κάθε πολίτη να εκφραστεί ανεξάρτητα από το αν μπορεί να βρίσκεται ως φυσική παρουσία σε κάλπη».