Skip to main content

Μάλτα-Ελλάδα 0-1

Κατώτερη του αναμενόμενου εμφανίστηκε η Εθνική Ελλάδας που στο 94’ κατάφερε να πάρει μία σημαντικότατη νίκη!

 

Η Εθνική Ελλάδας πήρε την νίκη που επιζητούσε απέναντι στην Μάλτα με τον πλέον αγχωτικό τρόπο. Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων και μετά από σουτ του Μήτρογλου ο Τοροσίδης βρέθηκε στην μικρή περιοχή των γηπεδούχων και με γυριστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να διαμορφώσει το υπέρ μας 1-0. Στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα βρίσκεται η «γαλανόλευκη» με έντεκα βαθμούς! Στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης στην Βαλέτα το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μας δεν κατάφερε να δημιουργήσει ούτε μία ευκαιρία, κάτι που προβλημάτισε τον Φερνάντο Σάντος.
 
Με την έναρξη του δεύτερου η Εθνική μας είχε ένα καλό 10λεπτο όπου και πραγματοποίησε τρεις καλές φάσεις με τους Λυμπερόπουλο και Κατσουράνη. Ο πρώτος μάλιστα είχε δοκάρι σε κεφαλιά που δοκίμασε. Μέχρι την ολοκλήρωση των 90’ η ομάδα μας δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία των Μαλτέζων, με τον Παπασταθόπουλο να δέχεται άδικα κόκκινη κάρτα στο 84'. Η λύτρωση για την «γαλανόλευκη» ήρθε στο 94’ μετά από κεφαλιά του Τοροσίδη, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης! 
 
Οι συνθέσεις:
 
Μάλτα (Τζον Μπούτιγκιεγκ): Χάμπερ, Καρουάνα, Μάμο, Σκιμπέρας, Αγκιούς, Χάτσινσον, Μπογκντάνοβιτς, Μπρίφα, Μίσφουντ, Μπαζάντα, Τσεμπρί
 
Ελλάδα (Φερνάντο Σάντος): Τζόρβας, Τζαβέλλας, Α. Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Τοροσίδης, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Σαμαράς, Λυμπερόπουλος (70' Μήτρογλου), Νίνης, Σαλπιγγίδης  (62' Φετφατζιδης)