Skip to main content

Μαλωμένος με… τα ρούχα του, αλλά αρέσει

Η εκτίμηση του Ζαγοράκη προς το πρόσωπο του φορ της ΑΕΚ είναι τεράστια, η δήλωση του Αλγερινού παικταρά για την «ηδονή του να αγωνίζεσαι στην Τούμπα» νωπή...
Είναι «τρομοκράτης» εντός και εκτός γηπέδων, αλλά, η αγωνιστική του αξία είναι αναντίρρητη…  Ο λόγος για τον Ράφικ Τζιμπούρ, που -ουσιαστικά- αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΚ μετά το επεισόδιο που είχε με τον Μανόλο Χιμένεθ.

Οι κακές γλώσσες κάνουν λόγο για στημένη φραστική διαμάχη, υπονοώντας ότι ένα τέτοιας υφής διαζύγιο συμφέρει όλες τις πλευρές, μα πάνω απ’ όλα τη διοίκηση της ΑΕΚ, που δε θέλει να γίνει αντιληπτή η αδυναμία της να κρατήσει τον οξύθυμο -μα παιχταρά- Αλγερινό στις τάξεις της.

Η ουσία, πάντως, είναι πως η «κιτρινόμαυρη» παρουσία του «τρομοκράτη» έλαβε τέλος, με τα αισθήματα ΠΑΟΚ και Τζιμπούρ να είναι αμοιβαία. Η εκτίμηση του Ζαγοράκη προς το πρόσωπο του φορ της ΑΕΚ είναι τεράστια, η δήλωση του Αλγερινού παικταρά για την «ηδονή του να αγωνίζεσαι στην Τούμπα» νωπή, αλλά κάτι λείπει… Αν το φέρουν οι Άραβες, τότε να είστε σίγουροι ότι η νύφη και ο γαμπρός θέλουν.