Skip to main content

ΜακΦάντεν: Είμαι ενθουσιασμένος που έρχομαι στον ΠΑΟΚ

Ο νεοαποκτηθείς Αμερικανός γκαρντ δήλωσε πως δεν βλέπει την ώρα να έρθει στη Θεσσαλονίκη ώστε να ξεκινήσει προπονήσεις με τον Δικέφαλο.

Την ικανοποίησή του για την συμφωνία με τον ΠΑΟΚ και τις σκέψεις του για τη νέα σελίδα της καριέρας του, εξέφρασε ο Θαντέους ΜακΦάντεν, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Δικεφάλου από τη Γαλλία όπου βρίσκεται.

Ο Αμερικανός γκαρντ αναφέρθηκε στον Ανδρέας Γλυνιαδάκη με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στην Κύπρο, αλλά και στον Γουίλιαμ Χάτσερ τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά, καθώς κατάγονται από την ίδια ακριβώς περιοχή, του Φλιντ του Μίσιγκαν.

«Είμαι ενθουσιασμένος που έρχομαι στον ΠΑΟΚ, για να γίνω μέλος μίας ομάδας με σπουδαία παράδοση στο μπάσκετ, φημισμένη σε όλη την Ευρώπη. Μία ομάδα που όλοι σέβονται. Δεν βλέπω την ώρα να έρθω στη Θεσσαλονίκη και να ξεκινήσω προπονήσεις με τον ΠΑΟΚ και να κάνω ότι μπορώ από την πλευρά μου, για να βοηθήσω την ομάδα να έχει μία επιτυχημένη σεζόν. Ένας πολύ καλός μου φίλος, ο Γουίλιαμ Χάτσερ έχει αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ και συνεπώς γνωρίζω πολλά για τη νέα μου ομάδα», σχολίασε ο Θαντέους ΜακΦάντεν και πρόσθεσε: «Γνωρίζω επίσης και τον Γλυνιαδάκη. Ένας εξαιρετικός χαρακτήρας, πολύ σκληρός παίκτης και ειλικρινά χάρηκα πάρα πολύ όταν έμαθα ότι θα είμαστε και πάλι συμπαίκτες. Βρεθήκαμε για πρώτη φορά μαζί στην Κύπρο, εκεί διαπίστωσα ότι είναι μεγάλος αγωνιστής κι έτσι ακριβώς είμαι και εγώ. Το βασικό ζητούμενό του είναι η νίκη κι αυτό είναι κάτι που μου αρέσει πολύ».