Skip to main content

Make A Wish: 391 δρομείς στον Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος»

Οι δρομείς του Make-A-Wish έτρεξαν για καλό σκοπό διαδίδοντας το μήνυμα του Οργανισμού «Μοιράσου και εσύ τη δύναμη μιας ευχής».

Ως ένας από τους συνεργαζόμενους φορείς Κοινωνικής Ευθύνης της διοργάνωσης συμμετείχε το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)  στον 11ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος», που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη, με τη συμμετοχή 20.000 και πλέον ατόμων.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι συνολικά 391 συμμετοχές εκτός από ατομικές ήταν και σε ένα μεγάλο βαθμό εταιρικές, γεγονός που αποδεικνύει τη μεγάλη στήριξη που δείχνουν στον οργανισμό κάποιες εταιρείες της Θεσσαλονίκης.  

Η ανταπόκριση των δρομέων στο κάλεσμα του Make-A-Wish ήταν κάτι παραπάνω από συγκινητική  και όλοι μαζί έτρεξαν για καλό σκοπό διαδίδοντας το μήνυμα του Οργανισμού «Μοιράσου και εσύ τη δύναμη μιας ευχής».

"Γίναμε μία μεγάλη αγκαλιά, για να δώσουμε Χαρά, Δύναμη και Ελπίδα, στα παιδιά εκείνα, που καθημερινά δοκιμάζονται. Ήταν μια αληθινή γιορτή ελπίδας, για όλους όσους πιστεύουν στη θεραπευτική Δύναμη μιας Ευχής!", αναφέρει η ανακοίνωση.

Τα έσοδα από τη συμμετοχή του Make-A-Wish  στον 11ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος» Θεσσαλονίκης προορίζονται αποκλειστικά για τις ανάγκες και το Έργο του Οργανισμού, το οποίο δεν είναι άλλο από την εκπλήρωση των ευχών των παιδιών που πάσχουν από απειλητικές ασθένειες για τη ζωή τους.

"Γιατί μπορεί η περίοδος που διανύουμε ως χώρα να είναι εξαιρετικά δύσκολη για όλους, όμως είναι ακόμη δυσκολότερη για εκείνους που έχουν ένα άρρωστο παιδί στο νοσοκομείο", καταλήγει η ανακοίνωση.