Skip to main content

Μακ: Επέστρεψα για να δώσω στον ΠΑΟΚ ό,τι του αξίζει

O Σλοβάκος μεσοεπιθετικός των «ασπρόμαυρων» παραχώρησε συνέντευξη στην ειδική έκδοση του επίσημου περιοδικού του «Δικεφάλου»

Συνέντευξη στο Toumba Magazine Special Edition που κυκλοφορεί σε PAOK FC Official Store, store.paokfc.gr, βιβλιοπωλεία ΙΑΝΟΣ, όλα τα σημεία διανομής Τύπου στη Βόρεια Ελλάδα, ΚΤΕΛ «Μακεδονία», Αεροδρόμιο «Μακεδονία», Αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» και ΟΣΕ Θεσσαλονίκης παραχώρησε ο Ρόμπερτ Μακ.

Αναλυτικά οι παρουσίαση των δηλώσεων του Σλοβάκου μεσοεπιθετικού μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του «Δικεφάλου»:

«Η αρχή δεν θα μπορούσε να γίνει με κάτι διαφορετικό από τον τρόπο που… αναγκάστηκε να φύγει έπειτα από όσα έγιναν στην Τούμπα στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

«Έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε και φυσικά με τον καιρό τα ξεχνάς αυτά», είπε ο Μακ και συνέχισε: «Το πρωτάθλημα και οι διαιτητές άρχισαν να διορθώνονται. Μπορεί να μην έχουν φτάσει στο 100%, αλλά τουλάχιστον ξεκίνησαν. Πιστεύω ότι αυτό που έγινε στην Τούμπα ήταν η αρχή της αλλαγής γι’ αυτό ήθελα να γυρίσω πίσω για να τελειώσω αυτό που ξεκινήσαμε, να κάνουμε τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή, κάτι που περιμένουν πολλά χρόνια οι φίλαθλοι».

Ακολούθως ο Μακ προσπάθησε να περιγράψει τι σημαίνει ο ΠΑΟΚ για εκείνον και ν’ αναλύσει τους λόγους που τον έκαναν να επιστρέψει: «Δεν μπορώ να το περιγράψω, είναι μέσα μου, μέσα στην καρδιά μου. Όλες οι αναμνήσεις, οι εμπειρίες μου εδώ με γυρίσαν πίσω. Το καλύτερο συναίσθημα είναι να παίζεις μέσα στην Τούμπα μπροστά στους φίλαθλους. Ήθελα να έρθω εδώ κι έτσι κι έγινε».

Σε ό,τι αφορά στους προσωπικούς και ομαδικούς στόχους, ο διεθνής Σλοβάκος ποδοσφαιριστής είπε: «Θέλω απλά να κάνω την δουλειά μου σωστά. Να σκοράρω για να χαίρεται ο κόσμος, η ομάδα και εγώ προσωπικά. Ήρθα με σκοπό να πανηγυρίσω με αυτούς τους ανθρώπους το πρωτάθλημα και να τους δώσω αυτό που αξίζουν. Όλη η Θεσσαλονίκη το περιμένει αυτό. Θα βάλω τα δυνατά μου όπως και όλη η ομάδα για να το καταφέρουμε. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Μπορεί να πήρε ο ΠΑΟΚ το κύπελλο,  πιστεύω όμως πως όλοι περιμένουν το πρωτάθλημα. Φυσικά υπάρχουν και οι καλές και οι κακές στιγμές όπως σε όλες τις ομάδες. Για μένα είναι το καλύτερο συναίσθημα να πετυχαίνεις τους στόχους σου».