Skip to main content

Μαγνητική για Μυστακίδη, πότε εκτίουν οι Πέλκας και Χαρίσης

Σε μαγνητική τομογραφία θα υποβληθεί ο Μυστακίδης, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στην αριστερή γάμπα. Ποιες αναμετρήσεις χάνουν Πέλκας και Χαρίσης.

Όπως ενημέρωσε σχετικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Μυστακίδης θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στην αριστερή γάμπα.

Από εκεί και πέρα οι Πέλκας και Χαρίσης συμπλήρωσαν στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο τέσσερις κίτρινες κάρτες. Ο πρώτος θα απουσιάσει στο ματς με την ΑΕΚ και ο δεύτερος σε αυτό με τον Πανιώνιο.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

«Τα λάθη δεν στοίχισαν, ο ΠΑΟΚ ήταν αποτελεσματικός, πήρε τη νίκη και συνεχίζει την προσπάθειά του για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στα Play Offs. Πλέον, όπως σωστά είπε ο Βλάνταν Ίβιτς, απομένουν 4,5 ώρες για να ολοκληρωθεί η μαραθώνια αυτή σεζόν. 4,5 δύσκολες ώρες.

Με την κόπωση να είναι εμφανής κι εύλογη, ο ΠΑΟΚ καλείται να διαχειριστεί τις δυνάμεις του για τα επόμενα τρία ματς μέσα σε διάστημα έξι ημερών. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στον Πανιώνιο ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας σε δύο γκρουπ με τρέξιμο κι ασκήσεις στο γυμναστήριο. Οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν για μία ώρα με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, transition games και τελειώματα στην κίνηση έπειτα από συνδυαστική ενέργεια.

Τα προβλήματα που προέκυψαν από τον αγώνα της Νέας Σμύρνης είναι τρία. Οι Πέλκας , Χαρίσης , συμπλήρωσαν από τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα χάσουν ένα από τα τρία τελευταία ματς. Ο Χαρίσης δεν θ’ αγωνιστεί στο ματς με τον Πανιώνιο και ο Πέλκας στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Κι ο Γιάννης Μυστακίδης τραυματίστηκε στην αριστερή γάμπα.

Ο ποδοσφαιριστής εντός της ημέρας θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να γίνει η ακριβής διάγνωση. Την Τετάρτη (25.05) οι παίκτες θα προπονηθούν στις 18:00 στο γήπεδο της Τούμπας».