Skip to main content

Μαγικό βίντεο: Πορτογάλος πιτσιρίκος παρηγορεί Γάλλο οπαδό για το Euro

Ένας μικρός Πορτογάλος προσεγγίζει έναν Γάλλο φίλαθλο που κλαίει γοερά, δίνοντάς του ένα στοργικό χάδι που θα ζήλευε και ο... καλύτερος πατέρας

Είναι κάποιες στιγμές που ξεπερνούν τις διαστάσεις ενός αθλητικού θριάμβου. Μία από αυτές τις μυθικές στιγμές εκτυλίχθηκε χθες έξω από το Σταντ Ντε Φρανς, όπου η Πορτογαλία κατέκτησε το Euro του 2016, επικρατώντας της οικοδέσποινας Γαλλίας με 1-0 στην παράταση.

Ο τελικός έχει μόλις τελειώσει, η Πορτογαλία του Φερνάντο Σάντος είναι, πλέον, η νέα πρωταθλήτρια Ευρώπης και ένας Γάλλος οπαδός κλαίει απαρηγόρητος για την ήττα της χώρας του, μέσα στο «σπίτι» της.

Τότε, εμφανίζεται ένα μικρό παιδί με τη φανέλα της Πορτογαλίας, χαρίζοντας στον κόσμο μια από τις πιο συγκινητικές και μαγικές στιγμές του Euro της Γαλλίας, ασχέτως του ότι διαδραματίστηκε εκτός αγωνιστικών χώρων.

Ο μικρός Πορτογάλος, στην προσπάθειά του να τον παρηγορήσει, προσεγγίζει τον Γάλλο φίλαθλο, δίνοντάς του ένα στοργικό χάδι που θα ζήλευε και ο... καλύτερος πατέρας.

Ο Γάλλος οπαδός προς στιγμήν σάστισε, αλλά ανταπέδωσε την κίνηση, αγκαλιάζοντας τον πιτσιρίκο και δίνοντάς του ένα φιλί.

Δείτε τις εικόνες που από χθες στο διαδίκτυο εξιστορούν ακατάπαυστα μια ακόμη μαγευτική ιστορία του ποδοσφαίρου: