Skip to main content

Μάχη για Άρη στον Εύοσμο, για την επιστροφή στις νίκες

Οι «κιτρινόμαυροι», με την πλάτη στον τοίχο μετά τις βαθμολογικές απώλειες σε Λαμία και Ριζούπολη, φιλοξενούνται το μεσημέρι από τους «σταχυοφόρους»

Αγροτικός Αστέρας και Άρης διασταυρώνουν τα ξίφη τους σήμερα στις 15:00, στο «Δημήτρης Κοντικάκης», στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League η οποία είχε αναβληθεί λόγω της κακοκαιρίας που είχε πλήξει τη χώρα τον περασμένο Ιανουάριο.

Τα περιθώρια για τους «κιτρινόμαυρους» έχουν στενέψει πολύ μετά τις δύο βαθμολογικές απώλειες σε Λαμία και Ριζούπολη και άλλη μία σήμερα στον Εύοσμο πιθανόν να είναι καταστροφική, καθώς δεν αποκλείεται να ανοίξει ακόμα περαιτέρω η «ψαλίδα» της διαφοράς από τις θέσεις που οδηγούν στην άνοδο.

Μοναδική απουσία για τον Νίκο Αναστόπουλο αυτή του τιμωρημένου Μάρκου Ντούνη, ενώ ο Ανδρέας Τάτος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του. Στην αποστολή ενσωματώθηκε και ο αμφίρροπος μέχρι και χθες Πίτου Γκαρσία.

Στον αντίποδα, οι «σταχυοφόροι» ψάχνουν τη νίκη για να προσπεράσουν τον Αρη στη βαθμολογία και να πλησιάσουν ακόμη περισσότερο την προνομιούχο 2η θέση.

Ο προπονητή του Αγροτικού Αστέρα, Νίκος Νεντίδης, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και η μοναδική απουσία θα είναι αυτή του τιμωρημένου Ουνγιαλίδη.