Skip to main content

Μαχαιριά για τον Ηρακλή στις καθυστερήσεις, ήττα 1-0 από Ατρόμητο(vid)

Οι κυανόλευκοι κρατούσαν τον βαθμό της ισοπαλίας έως το τέλος όταν και ο Θωμάς Βασιλείου σκόραρε χαρίζοντας τη νίκη στους Περιστεριώτες

Την ήττα με 1-0 γνώρισε ο Ηρακλής από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για την 23η αγωνιστική της Super League.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, οι Περιστεριώτες ισοβαθμούν στην 7η θέση με τον Πλατανιά έχοντας 35 βαθμούς ενώ αντίθετα οι κυανόλευκοι βρίσκονται στην 15η θέση με 15 βαθμούς.

O Ηρακλής μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση πιέζοντας ψηλά με στόχο ένα γρήγορο γκολ και στο 2΄έχασαν σημαντική ευκαιρία όταν ο Μοντέιρο σούταρε αλλά ο Γκορμπούνοφ έδιωξε με τα ακροδάκτυλα σε κόρνερ.

Στη συνέχεια ο Ατρόμητος ισορρόπησε αλλά η επόμενη μεγάλη φάση της αναμέτρησης ανήκε ξανά στο Γηραιό όταν στο 36΄το σουτ του Κούρου σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι του Γκορμπούνοφ ενώ στο 39΄έφτασε ξανά πολύ κοντά στο γκολ όταν η μπάλα έφτασε στον Πασά εντός περιοχής των γηπεδούχων αλλά αυτός έχασε το κοντρόλ και το μόνο που κατάφερε ήταν να κερδίσει ένα κόρνερ.

Η πρώτη αξιόλογη φάση για τον Ατρόμητο ήρθε στο 53΄όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Τόνσο η κεφαλιά του Μανιάτη πέρασε άουτ ενώ στο 71΄έχασαν τεράστια ευκαιρία να προηγηθούν όταν ο Κυβρακίδης βρήκε με ωραία παράλληλη πάσα τον Ντιγκινί αλλά αυτός από θέση βολής αστόχησε.

Στο 82΄ο Λε Ταλέκ για τους γηπεδούχους έφτασε κοντά στο γκολ αλλά ο Γιαννίκογλου απέκρουσε σε κόρνερ ενώ τη χαριστική βολή στους κυανολεύκους έδωσε στο 90’ + 1΄ο Βασιλείου όταν υποδέχθηκε τη μπάλα από τον Πλατέλλα και διαμόρφωσε έτσι το τελικό 1-0.

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης εδώ

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Σα Πίντο): Γκορμπούνοφ, Κυβρακίδης, Φυτανίδης, Μανιάτης, Ζησόπουλος, Ούμπιντες, Λημνιός (Ντιγκινί 62′), Κατράνης, Πλατέλλας, Τόνσο (Λε Ταλέκ 72′), Ντάουντα (Βασιλείου 86′).

Ηρακλής (Παντελίδης): Γιαννίκογλου, Τζανετόπουλος, Ρούσσος, Αργυρόπουλος, Κούρος, Ιντζόγλου, Δώνης, Λεοζίνιο, Πασάς (Γροντής 60′), Μοντέιρο (Σαραμαντάς 80′), Περόνε (Μπαστακός 90′).