Skip to main content

Ουδέποτε έλαβα δουλειά από το Δημόσιο, τονίζει η σύζυγος του Μητσοτάκη

Σε κάθε περίπτωση έχω επιφυλαχθεί να προσφύγω στη Δικαιοσύνη σε βάρος των λασπολόγων και των συκοφαντών μου, τόνισε η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Με δήλωση της η σύζυγος του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα Γκραμπόφσκι τόνισε πως «η επιχειρηματική της δραστηριότητα ήταν πάντα διαφανής» ενώ γνωστοποίησε ότι «ουδέποτε έλαβε οποιαδήποτε δουλειά απο το ελληνικό Δημόσιο» απαντώντας έτσι στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ αφήνοντας ερωτηματικά σχετικά με το «πόθεν έσχες» του κ. Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με την κ. Γκραμπόφκι, ο Σταύρος Παπασταύρου ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας που είχε ιδρύσει, χωρίς ωστόσο να είναι μέτοχος. Συμπληρώνει επίσης ότι «σε κάθε περίπτωση επιτέλεσε άψογα τα καθήκοντά του ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.»

«Όλα αυτά είναι γνωστά σε όσους σήμερα επιδιώκουν να με σπιλώσουν.

Τα χρόνια στα οποία αναφέρονται τα δημοσιεύματα ήμουν σε διάσταση με το σύζυγό μου», τονίζει και κάνει λόγο για εμπλοκή της σε μία επίθεση που όπως αναφέρει είχε «ως μοναδικό στόχο να πλήξει πολιτικά τον σύζυγό της».

«Σε κάθε περίπτωση έχω επιφυλαχθεί να προσφύγω στη Δικαιοσύνη σε βάρος των λασπολόγων και των συκοφαντών μου», καταλήγει η κ. Γκραμπόφσκι.