Skip to main content

Λύση αλά Μακεδονία Παλάς επιδιώκουν για το Gerakina Beach

Την επαναφορά του προηγούμενου ιδιοκτήτη, ώστε να λειτουργήσει το Gerakina Beach τη θερινή περίοδο θα ζητήσει από την Εθνική Τράπεζα ο αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής.

Επίσκεψη στον αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής, Ιωάννη Γιώργο, πραγματοποίησε πενταμελής αντιπροσωπεία των εργαζομένων στο ξενοδοχείο Gerakina Beach Hotel στη Γερακινή Χαλκιδικής, το οποίο παραμένει κλειστό, λόγω χρεών προς την Εθνική Τράπεζα, όπως είχε δημοσιεύσει η Voria.gr.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η αντιπροσωπεία ενημέρωσε τον κ. Γιώργο σχετικά με τα προβλήματα που δημιουργούνται τόσο για τους 250 εργαζόμενους του ξενοδοχείου όσο και για την παραλιακή ζώνη της Γερακινής.

Ζήτησαν ακόμη τη συνδρομή του αντιπεριφερειάρχη για την άμεση επαναλειτουργία του συγκροτήματος και την αποκατάσταση των εργαζομένων, κάτι για το οποίο δεσμεύθηκε να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ο κ. Γιώργος.

«Με κοινή δράση και ενιαία φωνή θα ζητήσουμε από τη Διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας να επαναφέρει τουλάχιστον για ένα δεκάμηνο τον προηγούμενο ιδιοκτήτη, ώστε να λειτουργήσει το ξενοδοχείο τη θερινή περίοδο για να ικανοποιήσει τους εργαζόμενους αλλά και τους επιχειρηματίες της περιοχής», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αντιπεριφερειάρχης μετά τη συνάντηση.