Skip to main content

Λουτσέσκου: Το πιο σημαντικό είναι να κερδίζουμε ένα ματς και να απολαμβάνουμε την επιτυχία με τους φιλάθλους (vid)

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη του ΠΑΟΚ ο Ρουμάνος προπονητής, ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους αγώνες κεκλεισμένων των θυρών

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη, αλλά και τη συνολική πορεία του ΠΑΟΚ στο UEFA Europa Conference League, εμφανίστηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου έπειτα από το 4-2 επί της Ελσίνκι στην Τούμπα.  

Οι «ασπρόμαυροι» πήραν ακόμη τρεις βαθμούς, τελειώνοντας με 16 στον όμιλο, με τον Ρουμάνο προπονητή να αναγνωρίζει την προσπάθεια που έχουν καταβάλει άπαντες από το καλοκαίρι, όταν και ξεκίνησαν την προετοιμασία. «Είμαστε περήφανοι και πολύ χαρούμενοι για όσα έχουμε καταφέρει και την πορεία που έχουμε διαγράψει τη φετινή σεζόν. Κανείς, όταν δίναμε το πρώτο ματς για τα προκριματικά, δεν περίμενε πως θα βρισκόμασταν σήμερα εδώ», είπε ο Λουτσέσκου.  

Διαβάστε σχετικά: Ανατροπή, τεσσάρα και ρεκόρ συγκομιδής βαθμών σε όμιλο για τον Ευρωπαίο ΠΑΟΚ (vid)

Για να προσθέσει αναφορικά με τη συνέχεια της ομάδας του στη διοργάνωση: «Δεν ξέρουμε πού θα φτάσουμε. Πηγαίνουμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Εχουμε απολαύσει κάθε στιγμή μέχρι στιγμής και χαιρόμαστε που έχουμε βοηθήσει και την Ελλάδα να πάρει βαθμούς. Θα κάνουμε τα πάντα για να συνεχίσουμε στην Ευρώπη, αλλά προέχει για εμάς το παιχνίδι της Κυριακής (σ.σ. στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα).  

Κλείνοντας, ο Λουτσέσκου δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην παρουσία των οπαδών, οι οποίοι ως τις 12 Φεβρουαρίου δε θα έχουν δυνατότητα να δουν ξανά την αγαπημένη τους ομάδα: «Το πιο σημαντικό είναι η αποθέωση του κόσμου, το να κερδίζουμε ένα ματς και να απολαμβάνουμε την επιτυχία μαζί τους. Και είναι λυπηρό που δε θα είναι κοντά μας για δύο μήνες».