Skip to main content

Λουτσέσκου: Δύσκολο να διαχειριστείς τέτοια πικρία - Οι παίκτες έδειξαν φανταστική εικόνα

Ικανοποιημένος ο Ρουμάνος τεχνικός από την απόδοση τον παιχτών του

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου παρουσιάστηκε ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του και το πώς άφησαν πίσω τους μια εβδομάδα που δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα, παρά τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ στα πέναλτι από τον Παναθηναϊκό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

"Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν τέτοιες καταστάσεις. Από τη μία, είναι δύσκολο να διαχειριστείς μια τέτοια πικρία, μια τέτοια αναστάτωση. Από την άλλη, αποκλειστήκαμε έπειτα από μία μικρή περίοδο που δεν παίζαμε όπως έπρεπε. Κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι, πήραμε τη νίκη στην κανονική διάρκεια, κάναμε το 2-0 και όταν μείναμε με δέκα παίκτες, δείξαμε ότι είμαστε ομάδα που μπορεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο κόντρα σε κάθε αντίπαλο", δήλωσε αρχικά στο flash interview της Cosmote TV.

"Οι παίκτες γνωρίζουν καλά από χθες ότι ήρθαμε εδώ για να προκριθούμε. Τα πράγματα άρχισαν πολύ καλά για εμάς, κάναμε το 2-0, όμως τραυματίστηκε ο Ράχμαν Μπάμπα. Στα πέναλτι υπάρχουν συναισθήματα, όλα μπορούν να γίνουν και χάσαμε την πρόκριση. Απόψε οι παίκτες έδειξαν φανταστική εικόνα. Αυτός πρέπει να είναι ο οδηγός μας. Πρέπει να συνεχίσουμε όπως ήμασταν μέχρι το πρώτο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στην έδρα μας".

Όσο για την κατάσταση της υγείας του Μπάμπα, ήταν καθησυχαστικός: "Δεν ξέρω πως είναι τώρα, αλλά πληροφορήθηκα στη διάρκεια του αγώνα ότι δεν είναι κάτι σοβαρό. Είναι πρόβλημα που θα έχει για τις επόμενες ημέρες, αλλά θα γίνει απολύτως καλά. Προέχει η υγεία πάντως".