Skip to main content

Λοβέρδος: Στημένη η εξεταστική της κυβέρνησης για την Υγεία

Ο βουλευτής της ΔΗΣΥ , όσον αφορά το Ερρίκος Ντυνάν, επιπλέον, ξεκαθαρίζει ότι έκανε «περισσότερα από ό,τι οποιοσδήποτε άλλος για τη σωτηρία του».

Στημένη χαρακτηρίζει την εξεταστική της κυβέρνησης για την υγεία ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Βραδινή της Κυριακής». Μάλιστα, κάνει λόγο για προαποφασισμένο πόρισμα και κατασκευασμένους μάρτυρες.

«Παρά τη στοχοποίησή μου οφείλω να τους ευχαριστήσω, γιατί μου έδωσαν την ευκαιρία να καταδείξω την έλλειψη βασιμότητας όλων των ψευδοαιτιάσεών τους, αλλά και να παρουσιάσω τα πεπραγμένα της υπουργίας μου» επισημαίνει, παράλληλα.

Όσον αφορά το Ερρίκος Ντυνάν, επιπλέον, ξεκαθαρίζει ότι έκανε «περισσότερα από ό,τι οποιοσδήποτε άλλος για τη σωτηρία του».

Σχετικά με την έξοδο στις αγορές, χαρακτηρίζει «παντελώς αβάσιμους» τους πανηγυρισμούς της κυβέρνησης και σημειώνει ότι προκαλούν τη λοιδορία ακόμη και των πρώην συντρόφων τους.

Τέλος, αναφορικά με τις αποκαλύψεις του Γιάννη Βαρουφάκη, υπογραμμίζει ότι πλέον, «κανένας Έλληνας δεν δικαιούται να έχει την παραμικρή αμφιβολία ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν φλερτάρισε απλώς με τη δραχμή, αλλά σχεδίασε την επιστροφή σε εθνικό νόμισμα».