Skip to main content

Λοβέρδος: Ψηφίζουν τα πιο σκληρά και αχρείαστα μέτρα και χαίρονται

Είναι θράσος να δεσμεύεις τη χώρα, χωρίς να παίρνεις χρήματα και να χαίρεσαι, η κυβέρνηση δεν έχει αξιοπρέπεια, είπε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

«Η αποψινή ψηφοφορία δεν έχει σασπένς, αφού πανηγυρίζουν κιόλας», δήλωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος, αναφορικά με την σημερινή ψήφιση του πολυνομοσχεδίου και πρόσθεσε: «απόψε ψηφίζουν τα πιο σκληρά και αχρείαστα μέτρα και χαίρονται».

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Focus Fm 103,6, ο βουλευτής ανέφερε πως «η κυβέρνηση δεν έχει πολιτική αξιοπρέπεια, γι’ αυτό πανηγυρίζει».

«Είναι θράσος να δεσμεύεις τη χώρα, χωρίς να παίρνεις χρήματα και να χαίρεσαι», είπε, τονίζοντας πως ο ίδιος δεν θα παίξει «το παιχνίδι της χαράς, ας χαρούν μόνοι τους».

«Ένας Μάρκος Αντώνιος, ένας άνθρωπος δηλαδή που να λυγίζει υπό το βάρος της ευθύνης, δεν υπάρχει στην κοινοβουλευτική ομάδα ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ», υποστήριξε ο βουλευτής.

Όπως είπε, «είναι θλιβερό το θέαμά τους για κάποιον που τους έχει παρακολουθήσει τα τελευταία χρόνια, όπως εγώ. Ζήσαμε το διπλό εαυτό τους». «Το ψεύδος τους έχει συνέχεια και κλιμάκωση: από το σκίζω τα μνημόνια, στο παράλληλο πρόγραμμα και τώρα, στην τρίτη φάση της κοροϊδίας, έχουμε τα αντίμετρα. Αυτά που κάνει ο κ. Τσίπρας είναι κατεργαριές και όλα τα ψέματά του αποδεικνύονται, ένα-ένα», επεσήμανε.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι «η κυβέρνηση πήγε πίσω τη χώρα και το 2015, με τη δήθεν διαπραγμάτευση Βαρουφάκη και τώρα με τον Τσακαλώτο. Είναι υπεύθυνοι για το πισωγύρισμα. Το 2014 με το κλείσιμο του προγράμματος, αν δεν είχε πέσει η κυβέρνηση, η Ελλάδα θα είχε βγει στις αγορές».

Ερωτηθείς για τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, ο κ. Λοβέρδος απάντησε ότι «ο κ. Τσακαλώτος δεν είναι σοβαρός, να σας θυμίσω ότι ήταν αγανακτισμένος στα τραπεζάκια, στις πλατείες».

«Ο κόσμος μας μέμφεται γιατί δεν τους διώχνουμε, λες και υπάρχει κάτι που εμείς δεν κάνουμε. Αν δεν φύγουν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, η χώρα δεν θα ανακάμψει», κατέληξε ο κ. Λοβέρδος.