Skip to main content

Λοβέρδος: Ο Τσίπρας προκάλεσε τη μεγαλύτερη συσπείρωση στο ΠΑΣΟΚ

Ο αρθρογράφος πρωθυπουργός εξευτελίζεται, είναι απελπισμένος και θρασύς. Μας χορηγεί ψηφοφόρους κάθε μέρα που περνά, λέει ο Λοβέρδος.

Ο πρωθυπουργός βγήκε με το άρθρο για τον Ανδρέα Παπανδρέου την 3η του Σεπτέμβρη και προκάλεσε τη μεγαλύτερη συσπείρωση στο χώρο του ΠΑΣΟΚ. Τέτοιες πρωτοβουλίες ας αναλαμβάνει όσες θέλει, δήλωσε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης FOCUS 103,6 o κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος.

«Ο αρθρογράφος πρωθυπουργός εξευτελίζεται, είναι απελπισμένος και θρασύς. Μας χορηγεί ψηφοφόρους κάθε μέρα που περνά» πρόσθεσε χαρακτηριστικά

«Το κείμενο με τον Ανδρέα ήταν λάθος, θα του ανοίξει και εσωτερικά μέτωπα του κ. Τσίπρα, κι αυτό είναι κάτι που φαίνεται ήδη. Και το θέμα με την παιδεία ήταν λάθος, ήταν αποτυχία. Και το θέμα με την Εσθονία ήταν αποτυχία. Έκαναν καλλιστεία καθαρμάτων, ποιος εγκληματίας ήταν καλύτερος...»

Ο κ. Λοβέρδος εκτίμησε ότι «ο κ. Τσίπρας θα έχει κάνει εκλογές του χρόνου, τέτοια εποχή», ενώ αναφορικά με τις εξελίξεις στο χώρο της Κεντροαριστεράς και ερωτηθείς γιατί δεν θέτει ο ίδιος υποψηφιότητα για την ηγεσία, απάντησε:

«Το 2015 έκανε την επιλογή του ο κόσμος στο πρόσωπο της κ. Γεννηματά. Τότε είχαμε δώσει μία υπόσχεση, ότι θα στηρίξουμε ο ένας τον άλλο», είπε και πρόσθεσε
«Η Κεντραοαριστερά είναι πολυδιασπασμένη.»

Τόνισε μεταξύ άλλων, ότι «ο κ. Βενιζέλος είναι παρών στις εξελίξεις στην κεντροαριστερά, με παρουσία στα συνέδρια και με παρεμβάσεις», ενώ για τον κ. Σημίτη σημείωσε, ότι «είναι από τους μακροβιότερους Έλληνες πολιτικούς, τον σεβόμαστε κι έχει απέλθει, χωρίς να διεκδικεί τίποτα.»

Τέλος, ο κ. Λοβέρδος δήλωσε ότι έχει ήδη καταλήξει στο ποιον θα στηρίξει για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς, είπε όμως δεν θα αποκαλύψει δημόσια το όνομα, ενώ χαρακτήρισε πολύ θετική την παρουσία Θεοδωράκη στις εξελίξεις.